ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αγνώριστος ο Τζακ Νίκολσον: Εμφανίστηκε ατημέλητος και αξύριστος σε αγώνα μπάσκετ

Δεν θυμίζει σε τίποτα τον ηθοποιό που είχαμε γνωρίσει όλοι μας στο απόγειο της καριέρας του

Αγνώριστος ο Τζακ Νίκολσον: Εμφανίστηκε ατημέλητος και αξύριστος σε αγώνα μπάσκετ

Μια σπάνια εμφάνιση έκανε ο διάσημος ηθοποιός Τζακ Νίκολσον σε αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς και η εικόνα του είναι αποκαρδιωτική.

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ που είναι λάτρης της συγκεκριμένης ομάδας, πήρε τη θέση του στους VIP, συνοδευόμενος από τον γιο του Ρέι Νίκολσον. Είναι η δεύτερη εμφάνισή του μέσα στον Μάιο – πάλι σε αγώνα των Λέικερς – μετά από 18 μήνες απουσίας από το προσκήνιο.

Οι φήμες – στις οποίες δεν έχει απαντήσει ποτέ – λένε ότι έχει αποσυρθεί από την υποκριτική καθώς «παλεύει» με την άνοια και δεν μπορεί να θυμηθεί τις ατάκες του – η τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση ήταν το 2010 με την ταινία «Ποιον από τους δύο» με πρωταγωνιστές τους Όουεν Γουίλσον και Ρις Γουίδερσπουν. Και σύμφωνα με την Daily Mail, οι φίλοι του ανησυχούν καθώς έχει κλειστεί στο σπίτι του, ζει σαν ερημίτης και αποφεύγει να βλέπει τον οποιονδήποτε.

Από τα ελάχιστα άτομα που τον βλέπουν είναι τα δύο από τα παιδιά του, η Λορέν και ο Ρέι, οι οποίοι τον συνοδεύουν στους αγώνες των Λέικερς.

Μία τέτοια εμφάνιση ήταν και η χθεσινή με τον 31χρονο γιο του για να παρακολουθήσουν μαζί την αγαπημένη τους ομάδα. Ωστόσο, όπως μπορεί να δει κανείς, η φυσική κατάσταση του Τζακ Νίκολσον δεν είναι και η καλύτερη.

Ατημέλητος, αξύριστος, αχτένιστος σαν να σηκώθηκε μόλις από το κρεβάτι του, δεν θυμίζει σε τίποτα τον ηθοποιό που είχαμε γνωρίσει όλοι μας στο απόγειο της καριέρας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.