«Οι γυναίκες είναι έργα τέχνης», έγραψε η κόρη του ηθοποιού στη λεζάντα

Η κόρη του Άλεκ Μπάλτγουιν, Άιρλαντ, πόζαρε γυμνή στη μπανιέρα για το Instagram και έδειξε τα τατουάζ της στους διαδικτυακούς ακόλουθούς της.

Η 26χρονη τοποθέτησε το κορμί της περίτεχνα, έτσι ώστε το χείλος της μπανιέρας να την εμποδίσει να παραβιάσει τις οδηγίες κοινότητας της πλατφόρμας. Κρατώντας ένα καλοκαιρινό ρόφημα σε ένα ποτήρι κρασιού, στην άκρη της μπανιέρας, φρόντισε να ξετρελάνει κοινό και φίλους.

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο από τη μπανιέρα ήταν εντελώς αόρατη εκτός από τα πόδια της, τα οποία κόλλησε προς τα πάνω σε μία στάση αναστροφής.

«Οι γυναίκες είναι έργα τέχνης», έγραψε η Άιρλαντ Μπάλντουιν, στη λεζάντα της φωτογραφίας, προκαλώντας τα σχόλια των χρηστών του Instagram.

Screenshot_3

airan-1

Οι τελευταίες δημοσιεύσεις της κόρης του ηθοποιού Άλεκ Μπαλντουιν, ήρθαν μετά τις δηλώσεις της, ότι ντρεπόταν για την εθνικότητά της, μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που ανέτρεψε, την απόφαση ορόσημο του 1973, που εγγυόταν τα δικαιώματα των αμβλώσεων σε ολόκληρη τη χώρα.

Η ισχύς για τη θέσπιση νόμων για τις αμβλώσεις έχει πλέον επανέλθει στις πολιτείες, 13 από τις οποίες είχαν ήδη «πυροδοτήσει» απαγορεύσεις αμβλώσεων στα βιβλία που ήταν έτοιμα να τεθούν σε ισχύ όταν ο Roe είχε φύγει.

«Γ*** αυτή την απολύτως αηδιαστική χώρα», έγραψε η Άιρλαντ με δημοσίευση της στα Instagram stories. «Λοιπόν θα μετακομίσω. Ντρέπομαι που είμαι Αμερικανίδα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!