ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Aλ Πατσίνο: Ζήτησε τεστ πατρότητας για το παιδί που με περιμένει η 28χρονη σύντροφός του

Η σύντροφος του 83χρονου διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Aλ Πατσίνο: Ζήτησε τεστ πατρότητας για το παιδί που με περιμένει η 28χρονη σύντροφός του

Το τέταρτο παιδί του πρόκειται να αποκτήσει σύντομα ο διάσημος ηθοποιός Αλ Πατσίνο, με την 28χρονη σύντροφό του Νουρ Αλφάλα.

Η είδηση έγινε πρόσφατα γνωστή, ωστόσο, ο ηθοποιός – σύμφωνα με την ιστοσελίδα PageSix, ζητάει να γίνει τεστ πατρότητας

Η σύντροφος του 83χρονου, η οποία μπήκε στη ζωή του τον Απρίλιο του 2022, διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο ηθοποιός ζήτησε τεστ πατρότητας καθώς θεωρούσε ότι δεν θα μπορούσε να αφήσει έγκυος τη Νουρ Αλφαλάχ λόγω ενός ιατρικού προβλήματος που συνήθως προκαλεί στειρότητα. Παρόλα αυτά η Αλφαλάχ πέρασε από το τεστ, το οποίο απέδειξε ότι ο Πατσίνο ήταν πράγματι ο πατέρας του παιδιού της, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Φημολογείται πάντως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ότι δεν είναι σαφές εάν το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί, καθώς μια πηγή ισχυρίστηκε στο Showbiz411 ότι δεν έχουν «καμία σχέση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.