ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Έχω κάνει δύο αποτυχημένους γάμους

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για τις επιλογές της, τους χωρισμούς της, τον τωρινό της σύντροφο, αλλά και το θέμα του γάμου.

«Είμαι 31 χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ το NLP. Όταν ξεκίνησα να κάνω με προβλημάτιζε η στάση της ζωής μου και οι επιλογές μου. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, είμαστε οι επιλογές μας.

Έχω ωριμάσει και αντιμετωπίζω πιο συνειδητά τις σχέσεις μου. Τους χωρισμούς μου τους αντιμετώπιζα με ωριμότητα. Προσπαθώ να κρατώ καλές επαφές με τις πρώην σχέσεις μου. Συγκατοικώ με τον σύντροφό μου και είναι εξαιρετικά», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε στη συνέχεια: «Μπορώ πολύ εύκολα να είμαι μόνη μου, νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Έχω κάνει δύο αποτυχημένους γάμους, αλλά δεν τον έχω απομυθοποιήσει. Δεν μπορώ να ξεπεράσω το πρότυπο των γονιών μου. Έχω μέσα μου τον γάμο σαν θεσμό που θα μπορούσε να κρατηθεί. Δεν με ένοιαζε ποτέ πόσα χρήματα έχει ο άλλος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.