«Η Ντίνα Κώνστα δεν είχε καμία σχέση με τη Ντένη Μαρκορά, ήταν δύο ξένοι»

Για την Ντίνα Κώνστα, η οποία έφυγε από τη ζωή την Κυριακή στα 83 της χρόνια, μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η ηθοποιός που πρωταγωνίστησε μαζί της στη σειρά «Δύο Ξένοι» μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και αναφέρθηκε σε εκείνη με τα καλύτερα λόγια, ενώ τόνισε πως μπορεί η ηθοποιός να αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό ως «Ντένη Μαρκορά», όμως στην πραγματικότητα δεν είχε καμία απολύτως ομοιότητα με τον ρόλο αυτό.

«Ήταν ένας άνθρωπος πολύ γλυκός, ντόμπρος και με πολύ χιούμορ. Μια σπουδαία ηθοποιός και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Η Ντίνα πλήρωσε τις επιλογές της και κατάφερε με κόπο να κάνει ό,τι ήθελε σε αυτή τη ζωή. Είχε μια τεράστια θητεία στο θέατρο, είχε παίξει καταπληκτικούς ρόλους κι εκεί, φαινόταν το πόσο καλή ηθοποιός ήταν. Εγώ που είχα την τύχη να τη δω σε πολλές παραστάσεις, είχα δει το μεγαλείο της τέχνης της Ντίνας Κώνστα», είπε χαρακτηριστικά.

«Όσοι την είχαμε δει στην παράσταση “Σωτηρία Μπέλλου”, δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Ήταν μια συγκλονιστική ηθοποιός. Η Ντίνα Κώνστα δεν είχε καμία σχέση με τη Ντένη Μαρκορά. Ήταν αυτό που λέμε “Δύο Ξένοι”, πραγματικά. Είχε καταπληκτικό, καυστικό χιούμορ. Ήταν πολύ ωραίος άνθρωπος», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο είχε επιλέξει να ζει η Ντίνα Κώνστα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είχε επιλέξει να ζει μόνη της από άποψη και ιδεολογία. Κρατούσε πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, είχε έντονη πολιτική δράση κι η ζωή της σίγουρα, ήταν τελείως διαφορετική από αυτή της Ντένης Μαρκορά», είπε κλείνοντας.