ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τα «καυτά» πλάνα από τα backstage του βίντεοκλιπ της (βίντεο)

Σε κάποιες σκηνές εμφανίζεται να καλύπτει μόνο τα επίμαχα σημεία του σώματός της με στρας

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τα «καυτά» πλάνα από τα backstage του βίντεοκλιπ της (βίντεο)

Πλάνα από τα γυρίσματα του πρώτου βίντεοκλιπ της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου έδωσε στη δημοσιότητα ο φωτογράφος, με τον οποίο συνεργάστηκε.

Το γνωστό μοντέλο και Instagrammer έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο της μουσικής με το τραγούδι «Φώτα Χαμηλά», σε συνεργασία με την Panik Records.

Το κομμάτι συνοδεύεται από ένα εκρηκτικό μουσικό βίντεο, στο οποίο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φαίνεται πιο σέξι από ποτέ. Σε κάποιες σκηνές εμφανίζεται να καλύπτει μόνο τα επίμαχα σημεία του σώματός της με στρας, ενώ σε άλλες με ζώνες, δημιουργώντας μία άκρως αισθησιακή ατμόσφαιρα.

Ο φωτογράφος με τον οποίο συνεργάστηκε, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok μερικά πλάνα από τα backstage του βίντεοκλιπ, δείχνοντας πώς ξεκίνησε το γύρισμα και πώς βγήκε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο εν λόγω βίντεο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φοράει ένα λεπτό κίτρινο ύφασμα που καλύπτει μόνο τα… απαραίτητα και προσπαθεί να μπει μέσα σε ένα γυάλινο δοχείο γεμάτο με νερό. Ωστόσο, φαίνεται πως η θερμοκρασία του τη δυσκολεύει και εκείνη διστάζει να το κάνει. Εν τέλει όμως, το αποτέλεσμα τη δικαίωσε!

Δείτε το βίντεο:

@

♬ –

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.