ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Amanda Holden: Ποζάρει σαν γυμνή Κλεοπάτρα για τη νέα της εκπομπή (φωτο)

Η 52χρονη τηλεπαρουσιάστρια εξερευνά τις σεξουαλικές συμπεριφορές ανά τους αιώνες

Amanda Holden: Ποζάρει σαν γυμνή Κλεοπάτρα για τη νέα της εκπομπή (φωτο)

Η Amanda Holden άφησε ελάχιστα στη φαντασία καθώς αποφάσισε να ποζάρει σαν γυμνή Κλεοπάτρα μέσα σε μια μπανιέρα, με αφορμή τη νέα της εκπομπή για το σεξ, «Sex: A Bonkers History». 

Η 52χρονη τηλεπαρουσιάστρια θα συνεργαστεί με τον ιστορικό Dan Jones στη σειρά Sky History, η οποία εξερευνά τις σεξουαλικές συμπεριφορές ανά τους αιώνες.

Η σειρά θα χρησιμοποιήσει αρχειακό υλικό και δραματική αναπαράσταση, με την Amanda και τον Dan να αναλαμβάνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, για να ρίξουν «φως» στις καλύτερες και άγνωστες ιστορίες σεξ της ανθρωπότητας. Amanda Holden: Ποζάρει σαν γυμνή Κλεοπάτρα για τη νέα της εκπομπή «Sex: A Bonkers History» - Newsbomb

Το ζευγάρι θα διερευνήσει τις τάσεις απέναντι στο σεξ και τη σεξουαλικότητα, από την εμφάνιση του πρώτου αντισυλληπτικού στην αρχαία Αίγυπτο μέχρι το swinging στα προάστια της Βρετανίας του ’70. Στην πορεία θα ανακαλύψουν πώς οι σεξουαλικές προτιμήσεις των Τυδώρ άλλαξαν για πάντα την πορεία της βρετανικής ιστορίας.

Το ζευγάρι αποκαλύπτει, επίσης, πως η βικτοριανή εποχή ήταν κατά βάθος αρκετά απελευθερωμένη στο σεξουαλικό πεδίο. Τέλος, ανακαλύπτουν ότι οι σεξουαλικές συμπεριφορές τον 20ό αιώνα άλλαξαν περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη περίοδο της ιστορίας και ότι αυτός ο ρυθμός αλλαγής συνεχίζει να επιταχύνεται. Amanda Holden: Ποζάρει σαν γυμνή Κλεοπάτρα για τη νέα της εκπομπή με θέμα το sex | ΣΚΑΪ H Amanda Holden Amanda Holden strips totally naked for saucy new TV show about sex | The  Irish Sun

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.