Αμάντα Γεωργιάδη: «Η Ελλάδα είναι πανέμορφη, ζεστή, τη νιώθω σπίτι μου» (βίντεο)

«Στην περίπτωση της Ουκρανίας το τραγούδι ήταν ωραίο αλλά δεν μπορώ να πω τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε πόλεμος»

Αμάντα Γεωργιάδη: «Η Ελλάδα είναι πανέμορφη, ζεστή, τη νιώθω σπίτι μου» (βίντεο)

Η Αμάντα Γεωργιάδη, παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, μετά την κατάκτηση της 8ης θέσης στη Eurovision με το τραγούδι «Die Together».

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Στο Κέντρο» και αρχικά, δήλωσε: «Νιώθω καλά. Είμαι χαρούμενη, περήφανη και λίγο κουρασμένη».

Όπως είπε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπός μας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, νιώθει την Ελλάδα «σπίτι» της.

«Η Ελλάδα είναι πανέμορφη, ζεστή, τη νιώθω σπίτι μου. Μου αρέσει πολύ το φαγητό εδώ. αλλά και ο κόσμος που είναι τόσο ζεστός και ανοιχτός. Γυρίζω στη Νορβηγία, γιατί ξεκινάω την εξεταστική στην Ιατρική σε επτά ημέρες. Πρώτα, θέλω να τελειώσω με την Ιατρική, γιατί είναι η τελευταία μου χρονιά και μετά, έρχεται ένα άλμπουμ. Ύστερα θέλω να κάνω και κάποιες συναυλίες. Ιδανικά θα ήθελα να συνδυάσω την Ιατρική με το τραγούδι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση για τα κριτήρια του κόσμου στη Eurovision, η Αμάντα Γεωργιάδη δήλωσε πως κατά τη γνώμη της, ο κόσμος δεν ψηφίζει την χώρα, αλλά το τραγούδι που του αρέσει.

«Στην περίπτωση της Ουκρανίας, το τραγούδι ήταν ωραίο, αλλά δεν μπορώ να πω τι θα γινόταν, αν δεν υπήρχε ο πόλεμος. Όταν μιλήσαμε με τους εκπροσώπους της Ουκρανίας, είναι πολύ καλά παιδιά, αλλά έδιναν την εικόνα πως υπάρχει κάτι που τους απασχολεί. Η Eurovision μπορεί να είναι διαγωνισμός τραγουδιού, όμως μπορεί μέσα από αυτόν, η κάθε χώρα να περάσει το δικό της μήνυμα», τόνισε η τραγουδίστρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, για εκείνη δεν αποτελεί προτεραιότητα η διασημότητα. Θέλει να κάνει απλώς κάτι που της αρέσει και την εκφράζει. «Μόνο χαρά μου έδωσε το ότι ο κόσμος άκουσε το τραγούδι μου», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.