Άμπερ Χερντ: Έμενε σε έπαυλη με 22.500 δολάρια τον μήνα κατά τη διάρκεια της δίκης με τον Τζόνι Ντεπ

Η έπαυλη 1.200 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται στο ΜακΛίν της Βιρτζίνια

Άμπερ Χερντ: Έμενε σε έπαυλη με 22.500 δολάρια τον μήνα κατά τη διάρκεια της δίκης με τον Τζόνι Ντεπ

Αποκαλύφθηκε η εντυπωσιακή έπαυλη που έμενε η Αμπερ Χερντ, κατά την διάρκεια της δικαστικής μάχης με τον Τζόνι Ντεπ. Η ηθοποιός φέρεται να νοίκιασε μια έπαυλη 1200 τετραγωνικών μέτρων στο ΜακΛίν της Βιρτζίνια, ένα καταπράσινο προάστιο της Ουάσινγκτον, το οποίο απέχει 25 λεπτά οδικώς από το δικαστικό μέγαρο της Κομητείας Φέρφαξ. Η πολύκροτη δίκη κράτησε έξι εβδομάδες. Η έπαυλη διαθέτει γήπεδο τένις, οικιακό κινηματογράφο, οκτώ υπνοδωμάτια, σπα και μία μοναδικού ύφους εντυπωσιακή σκάλα στην είσοδο.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου η δικηγόρος της Άμπερ Χερντ μίλησε στην εκπομπή «Today Show». Ερωτηθείσα αν η ηθοποιός είναι σε θέση να πληρώσει το ποσό της αποζημίωσης στον Τζόνι Ντεπ, η δικηγόρος Έλεϊν Μπρέντχοφτ απάντησε «όχι, απολύτως όχι».

Μάλιστα όπως ανέφερε, η Άμπερ Χερντ ετοιμάζεται να ασκήσει έφεση. Παρά τους ισχυρισμούς της δικηγόρου για οικονομικά προβλήματα, η Χερντ έμεινε στην πολυτελή βίλα με την οικογένειά της, ενώ η δίκη συνεχιζόταν, σύμφωνα με το TMZ.

Μια καταχώριση σε μεγάλη ιστοσελίδα ακινήτων το περιγράφει ως «ένα από τα πιο ξεχωριστά ιδιωτικά κτήματα του ΜακΛίν».

Ξεχωρίζει το «μεγάλο φουαγιέ δύο ορόφων και η διπλή καμπυλωτή σκάλα. Ένα ξεχωριστό και ονειρεμένο ακίνητο». Τα αρχεία ενοικίασης στην καταχώριση δεν περιλαμβάνουν το όνομα της ηθοποιού, αλλά δείχνουν ότι το ακίνητο ενοικιάστηκε στις 4 Μαΐου 2020 για $ 22.500 το μήνα.

Σύμφωνα με την Dailymail μάρτυρες φέρεται να είδαν την Χερντ στο σπίτι με την αδερφή της Γουίτνεϊ και την κόρη της Όμαγκ Πέιτζ.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο της στη Washington Post. H Άμπερ Χερντ τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους. Ο Τζόνι Ντεπ τη μήνυσε για τους ισχυρισμούς της, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Οι ένορκοι αποφάσισαν ότι η δήλωση της Χερντ ήταν ψευδής, συκοφαντική και έγινε με κακόβουλο τρόπο. Υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων. Η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.

Ωστόσο, μετά τις ρυθμίσεις και τη μείωση του ποσού από το Ανώτατο Δικαστήριο της Βιρτζίνια, η ηθοποιός καλείται να πληρώσει 8 εκατ. δολάρια.

Παρόλα αυτά, η Άμπερ Χερντ σκοπεύει να κάνει ασκήσει έφεση στο δικαστήριο, καθώς δεν δύναται να πληρώσει το τεράστιο ποσό της αποζημίωσης. Η δικηγόρος της , επέμεινε επίσης ότι οι ένορκοι επηρεάστηκαν από την κοινή γνώμη, ιδίως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρά τις αυστηρές εντολές του δικαστηρίου να μην διαβάζουν τίποτα για την υπόθεση εκτός δικαστηρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην επηρεάστηκαν», είπε. «Ήταν φρικτό και ήταν πραγματικά, μονόπλευρο», κάνοντας λόγο για «το ρωμαϊκό Κολοσσαίο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.