ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αν Χάθαγουεϊ: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της με μίνι φόρεμα σε πρεμιέρα ταινίας (φώτο)

Έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της «The Idea Of You»

Αν Χάθαγουεϊ: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της με μίνι φόρεμα σε πρεμιέρα ταινίας (φώτο)

Η Αν Χάθαγουεϊ βρέθηκε στο φεστιβάλ κινηματογράφου SXSW στο Τέξας.

Η ηθοποιός παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας, «The Idea of You», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Robinne Lee του 2017.

Η Αν Χάθαγουεϊ υποδύεται μια 40χρονη ανύπαντρη μητέρα που ξεκινά ένα απροσδόκητο ειδύλλιο με τον 24χρονο τραγουδιστή του πιο καυτού boy band του κόσμου, όταν πηγαίνει μαζί με την έφηβη κόρη της στο Coachella. Συμπρωταγωνιστής της είναι ο ηθοποιός Νίκολας Γκάλιτζιν, γνωστός από την μίνι σειρά «Mary & George» και από την ταινία «Red, White & Royal Blue».

Για την περίσταση, η Αν Χάθαγουεϊ φόρεσε ένα αστραφτερό μίνι φόρεμα με σέξι ντεκολτέ, το οποίο ήταν διακοσμημένο με κρύσταλλα και το συνδύασε με διαμαντένια βραχιόλια, πλατφόρμες σε metallic απόχρωση και ασορτί τσάντα.

Η διάσημη ηθοποιός Αν Χάθαγουεϊ έμοιαζε με σταρ της δεκαετίας του ’60 με το σούπερ μίνι και girly φόρεμά της, σε ρετρό στιλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα τελευταία χρόνια, η Αν Χάθαγουεϊ δεν αποτυγχάνει ποτέ να βρεθεί στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες, έχοντας κερδίσει το ενδιαφέρον των fashion girls. Η ίδια έχει αδυναμία στο girly chic στιλ, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε και η συνεργασία της με τον οίκο Bvlgari.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.