Αν Χες: Δεν ήταν υπό την επήρεια ουσιών κατά τη συντριβή του τροχαίου – Στο φως νέες λεπτομέρειες για τον θάνατό της

Όσα αποκαλύπτει η ιατροδικαστική έκθεση

Αν Χες: Δεν ήταν υπό την επήρεια ουσιών κατά τη συντριβή του τροχαίου – Στο φως νέες λεπτομέρειες για τον θάνατό της

Νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο της Αν Χες μετά το μοιραίο τροχαίο το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το οποίο έχει στη διάθεσή του την αναφορά του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες, η ηθοποιός δεν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ, κατά τη διάρκεια του δυστυχήματος.

Αν και οι εξετάσεις έδειξαν πως η Αν Χες είχε κάνει στο παρελθόν, χρήση κοκαΐνης και κάνναβης, ήταν εντελώς νηφάλια, όταν έχασε τη ζωή της.

Εκπρόσωπος του ιατροδικαστή ανέφερε: «Στο αίμα της φάνηκε η παρουσία βενζοϋλεκγονίνης, του ανενεργού μεταβολίτη της κοκαΐνης, που σημαίνει ότι είχε κάνει χρήση στο παρελθόν, αλλά όχι τη στιγμή της συντριβής. Επίσης, ανιχνεύθηκαν κανναβινοειδή στα ούρα της, αλλά όχι στο αίμα της. Οπότε και αυτό αφορά προηγούμενη χρήση και όχι τη στιγμή του τραυματισμού».

Η ιατροδικαστική έκθεση απέδειξε επίσης, πως η αιτία που την οδήγησε στον θάνατο ήταν τα σοβαρά εγκαύματα που έπαθε. Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος, τα εγκαύματα ήταν τέτοιου βαθμού, που εμπόδισαν το σώμα της να απορροφήσει αποτελεσματικά οξυγόνο, γεγονός που την οδήγησε σε «ανοξική εγκεφαλική βλάβη» και τελικά, την σκότωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αν Χες άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 53 ετών, αφού «πάλευε» μία εβδομάδα στο νοσοκομείο με μηχανική υποστήριξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.