ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αναστασία Γιούσεφ: «Μου έκλεψαν ένα εσώρουχο – Τους βρήκα μετά από καιρό και τους είπα να το κρατήσουν ως ενθύμιο»

Η Αναστασία Γιούσεφ μίλησε για ένα εσώρουχο που της είχαν κλέψει

Αναστασία Γιούσεφ: «Μου έκλεψαν ένα εσώρουχο – Τους βρήκα μετά από καιρό και τους είπα να το κρατήσουν ως ενθύμιο»

Η Αναστασία Γιούσεφ έπεσε θύμα κλοπής, καθώς διαρρήκτες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία της από το σπίτι της, λόγω των διακοπών για το Πάσχα και της ης έκλεψαν κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρισκόταν στην Κύπρο για το Πάσχα και όταν επέστρεψε βρήκε το σπίτι της παραβιασμένο. Μάλιστα, ανέφερε πως οι δράστες την παρακολουθούσαν στο Instagram και έδρασαν όταν διαπίστωσαν ότι έλειπε.

Αυτή πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που πέφτει θύμα κλοπής. Είναι η τρίτη φορά που μπαίνουν στο σπίτι της ενώ της έχουν ανοίξει τέσσερις φορές το αυτοκίνητο και τις έχουν πάρει αντικείμενα αξίας.

Μέσα στην περιπέτειά της, η Αναστασία Γιούσεφ διηγήθηκε και ένα περιστατικό, όταν πριν κάποια χρόνια την είχαν κλέψει στη Ναύπακτο. Συγκεκριμένα της είχαν πάρει ένα εσώρουχο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Χόρευα και την επόμενη μέρα έψαχνα ένα εσώρουχο. Δεν το βρήκα ποτέ. Πριν από καιρό πήγα και πάλι στη Ναύπακτο. Τότε ήρθε ένας τύπος και μου είπε ότι αυτός και η παρέα του όταν ήταν πιτσιρικάδες μου είχαν κλέψει το εσώρουχο. Του λέω ”εσύ είσαι; Ξέρεις πόσο καιρό το ψάχνω; Δεν ντρέπεσαι;”. Γέλασα πάρα πολύ και στο τέλος του είπα να το κρατήσει για ενθύμιο», είπε η γνωστή χορεύτρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.