ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ευχάριστα νέα για την υγεία του – Ξεκίνησε η διαδικασία αποσωλήνωσης

Η κατάστασή του είναι σταθερή και ανταποκρίνεται στην αγωγή

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ευχάριστα νέα για την υγεία του – Ξεκίνησε η διαδικασία αποσωλήνωσης

Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις  για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, σύμφωνα με όσα μετάφερε μέσα από την εκπομπή του Alpha, «Super Kατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια θέλησε στην έναρξη της εκπομπής να πει λίγα λόγια για την κατάσταση υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, που είναι συνεργάτης της.

«Να ξεκινήσω με κάτι πολύ σημαντικό γιατί έχετε στείλει άπειρα μηνύματα σε μένα και στην εκπομπή. Η κατάσταση του Ανδρέα Μικρούτσικου είναι σταθερή. Έχει αρχίσει η διαδικασία αποσωλήνωσης και στέλνουμε τις ευχές μας και τη θετική μας ενέργεια να πάνε όλα καλά. Είναι πολύ συγκινητικό το πόσο τον αγαπάτε», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τα νέα που έδωσες είναι ευχάριστα. Είναι θετικό που ανταποκρίνεται στην αγωγή», σχολίασε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Γιατί ο Ανδρέας Μικρούτσικος εισήχθη στο νοσοκομείο

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός παρουσιαστής εισήχθη εσπευσμένα την περασμένη εβδομάδα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία», έπειτα από έντονη δύσπνοια. Ο ίδιος διαγνώστηκε με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και αποφασίστηκε η νοσηλεία του στη ΜΕΘ.

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκονται ο γιος του Στέργιος Μικρούτσικος και η σύντροφός του Ελενα Μαστραγγελή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.