ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανδρομάχη: «Ήμουν 16 χρονών όταν με εκβίαζαν με γυμνές φωτογραφίες μου – Δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ» 

«Ο γονιός δεν περιμένει ποτέ ότι μπορεί να συμβεί αυτό στο παιδί του»

Ανδρομάχη: «Ήμουν 16 χρονών όταν με εκβίαζαν με γυμνές φωτογραφίες μου – Δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ» 

Η τραγουδίστρια Ανδρομάχη Δημητροπούλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν την είχαν εκβιάσει με διαρροή γυμνών φωτογραφιών της. 

«Έχω ξαναμιλήσει για αυτό. Στο παρελθόν έχει υπάρξει όχι ακριβώς revenge porn αλλά τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια. Οπότε καταλαβαίνω ακριβώς πώς μπορεί να νιώθει κάποιος που δεν μπορεί να μιλήσει. Ήμουν και σε ευαίσθητη ηλικία, 16 χρονών. Είχε γίνει μία ανταλλαγή φωτογραφιών, είναι λίγο άβολη αυτή η κατάσταση».

Στην πορεία, περιέγραψε: «Υπήρχε μία επίθεση διαδικτυακή όσο αφορά αυτό το κομμάτι. Το θέμα είναι πώς νιώθεις. Αυτό θα πάρει διαστάσεις έτσι κι αλλιώς. Εγώ έβλεπα κόσμο να είναι στα κινητά τους και νόμιζα ότι βλέπουν τις φωτογραφίες μου εκείνη τη στιγμή» και πρόσθεσε:

«Αυτό που θα έπρεπε να έχω κάνει θα ήταν να μιλήσω κατευθείαν στους γονείς μου αλλά υπήρχε φόβος, πρέπει να το επικοινωνήσεις με συγκεκριμένο τρόπο. Ο γονιός δεν περιμένει ποτέ ότι μπορεί να συμβεί αυτό στο παιδί του. Κι εγώ δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ ακριβώς, έτσι πέρασε ένας χρόνος. Κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνο έλεγα: τώρα θα το πουν, τώρα θα το πουν. Κι εσύ να περνάς όλη αυτή τη συναισθηματική φάση για κάτι που δεν φταις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, για τη δική της περίπτωση τόνισε: «Όταν είχα ξαναμιλήσει για αυτό, δέχθηκα πολλά μηνύματα από κορίτσια αντίστοιχης ηλικίας, που μου έλεγαν ότι τους έδωσα δύναμη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.