ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άνια Τέιλορ Τζόι: Ανάρτησε φωτογραφίες από τον γάμο της

Το ζευγάρι ενώθηκε σε μια πολυτελή τελετή στη Βενετία παρουσία 150 καλεσμένων μεταξύ των οποίων και από το Χόλιγουντ

Άνια Τέιλορ Τζόι: Ανάρτησε φωτογραφίες από τον γάμο της

Η Άνια Τέιλορ-Τζόι ανήρτησε κάποιες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Μάλκολμ ΜακΡέι.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια πολυτελή τελετή στη Βενετία, με 150 καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους και πολλά ονόματα από το Χόλιγουντ.

Η 28χρονη ηθοποιός που γνώρισε τεράστια επιτυχία μέσα από τον ρόλο της στη σειρά του Netflix, «Queen’s Gambit» επέλεξε τότε να κρύψει τον γάμο της από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, τώρα δημοσίευσε φωτογραφίες από την ξεχωριστή εκείνη ημέρα.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, μοιράστηκε με το κοινό της μερικά στιγμιότυπα, όμως συγχρόνως φαίνεται να το μπέρδεψε.

Αν και ο γάμος της έγινε γνωστός τον Οκτώβριο του 2023, στη δημοσίευσή της η ηθοποιός αναφέρεται στη «δεύτερη επέτειο του γάμου τους», ενώ λέει επίσης, πως παντρεύτηκε δύο χρόνια πριν, την 1η Απριλίου.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Πριν από δύο χρόνια, Πρωταπριλιά, παντρεύτηκα κρυφά τον καλύτερό μου φίλο στη Νέα Ορλεάνη. Η μαγεία εκείνης της ημέρας είναι ριζωμένη σε κάθε κύτταρο της ύπαρξής μου, για πάντα. Ευτυχισμένη δεύτερη (πρώτη) επέτειο αγάπη μου… είσαι ο πιο κουλ. ΥΓ: Ναι, στην τελευταία φωτογραφία είναι η τούρτα σε σχήμα καρδιάς. Ναι, είμαι ο βρικόλακας Λεστάτ».

Δείτε φωτογραφίες: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.