ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανησυχία για τον Dr. Dre – Αποκάλυψε ότι έπαθε τρία εγκεφαλικά επεισόδια και ένα ανεύρυσμα

«Δεν είχα ιδέα ότι είχα υψηλή αρτηριακή πίεση ή κάτι τέτοιο», είπε ο θρύλος της ραπ

Ανησυχία για τον Dr. Dre – Αποκάλυψε ότι έπαθε τρία εγκεφαλικά επεισόδια και ένα ανεύρυσμα

Τρία εγκεφαλικά επεισόδια αποκάλυψε ότι έπαθε, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για ανεύρυσμα εγκεφάλου τον Ιανουάριο του 2021, ο Dr. Dre.

O ράπερ και μουσικός παραγωγός δήλωσε στον Τζέιμς Κόρντεν την περασμένη εβδομάδα σε συνέντευξή του: «Είναι απλά κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις και απλά συμβαίνει, και κατά τη διάρκεια αυτών των δύο εβδομάδων, είχα τρία εγκεφαλικά επεισόδια».

«Σηκώθηκα και συνέχισα τη μέρα μου και σκέφτηκα ότι θα μπορούσα απλά να ξαπλώσω και να πάρω έναν υπνάκο», αφηγήθηκε ο Dr. Dre στην εκπομπή «This Life of Mine with James Corden» του SiriusXM, προσθέτοντας ότι ένας φίλος του γιου του που ήταν μαζί του είπε ότι έπρεπε να πάνε στο νοσοκομείο.

«Έτσι με πήγαν στα επείγοντα περιστατικά», είπε ο Dr. Dre, όπου του είπαν ότι η κατάστασή του ήταν σοβαρή. «Το επόμενο που ξέρω είναι ότι είχα χάσει τις αισθήσεις μου. Μπαινοβγαίνω στις αισθήσεις μου και κατέληξα στη ΜΕΘ. Έμεινα εκεί για δύο εβδομάδες. Ακούω τους γιατρούς να έρχονται και να λένε: “Δεν ξέρεις πόσο τυχερός είσαι”».

Σε ερώτηση για το τι του είπαν οι γιατροί ότι θα μπορούσε να είχε αποτρέψει το ανεύρυσμα, ο Dr Dre απάντησε: «Κανείς δεν μπορούσε να μου δώσει απάντηση».

«Δεν είχα ιδέα ότι είχα υψηλή αρτηριακή πίεση ή κάτι τέτοιο», είπε ο θρύλος της ραπ στον Κόρντεν. «Σηκώνω βάρη, τρέχω, κάνω ό,τι μπορώ για να διατηρήσω την υγεία μου».

«Η υψηλή αρτηριακή πίεση στους μαύρους άνδρες, αυτό ακριβώς είναι. Την αποκαλούν σιωπηλό δολοφόνο», ανέφερε. «Απλά δεν έχεις ιδέα».

Ο Dr. Dre δήλωσε ότι η δυσάρεστη εμπειρία «σίγουρα σε κάνει να εκτιμάς το ότι είσαι ζωντανός, αυτό είναι σίγουρο… Είναι τρελό, έτσι τώρα που ξέρω ότι δεν είχα κανέναν έλεγχο πάνω σε αυτό. Είναι απλά κάτι που θα μπορούσε να συμβεί από το πουθενά».

Τον Ιανουάριο του 2021, όταν ο Dr. Dre ανάρρωνε σε ιατρικό κέντρο του Λος Άντζελες, ανέφερε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «τα πηγαίνει περίφημα και λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα από την ιατρική μου ομάδα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σύντομα θα βγω από το νοσοκομείο και θα επιστρέψω στο σπίτι μου. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους σπουδαίους επαγγελματίες υγείας στο Cedars. One Love!!!», είχε γράψει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.