ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άννα Μαρία Λογοθέτη: Όσοι δεν στηρίζουν τους Ουκρανούς είναι «ανιστόρητοι, ανθέλληνες και τεμπελχανάδες»

«Η Ελλάδα πάντα ήταν στην σωστή πλευρά της ιστορίας» λέει η πρώην εθνική μας παρθένα

Άννα Μαρία Λογοθέτη: Όσοι δεν στηρίζουν τους Ουκρανούς είναι «ανιστόρητοι, ανθέλληνες και τεμπελχανάδες»

Επίθεση σε όσους δεν στηρίζουν το αφήγημα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Δύσης έκανε η… Άννα Μαρία Λογοθέτη. 

Η πρώην εθνική μας παρθένα, όπως αυτοπροσδιοριζόταν η ίδια την δεκαετία του ’90 , μέσα από την εκπομπή 3,2,1 ANT1, όπου μαζί με άλλες ιέρειες του πολιτισμού ξεφώνιζαν δείχνοντας, τα χαριτωμένα κατά τ’ άλλα μπουτάκια τους, ισχυρίζεται η σωστή πλευρά της ιστορίας είναι αυτή που τάσσεται υπέρ της Ουκρανίας και όσοι το αρνούνται είναι γιατί δεν θέλουν να «να χύσουν το νερό από το μπρίκι».

Μάλιστα χαρακτηρίζει όσους δεν θέλουν στηρίξουν απόλυτα την Ουκρανία ως «ανιστόρητους, ανθέλληνες και τεμπελχανάδες».

Συγκεκριμένα η ανάρτηση

«Και φτάσαμε επιτέλους στην Άνοιξη και στην γιορτή που γεμίζει υπερηφάνεια τους περισσότερους Έλληνες.

Όχι όλους , γιατί πλέον ξέρουμε , αν ήταν στο χέρι σας πριν 200 χρόνια η θέση σας θα ήταν – θέλουμε γενικώς ειρήνη , να τα βρούμε να μην μαλώνουμε, βάζω ένα τσιπουρακι σύντροφε να το συζητήσουμε.

Ευτυχώς υπερίσχυσε το αίσθημα της διεκδίκησης μιας ελεύθερης πατρίδας, με ψυχή και σθένος μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς .

Ολοι εμείς σήμερα καμαρώνουμε την γαλανόλευκη να κυματίζει , ελεύθεροι , μιλώντας την γλώσσα μας , έχοντας την ιστορία μας να διδάσκεται παραδειγματικά σχεδόν σε ολα τα πανεπιστήμια του εξωτερικού , γιατί απέναντι στον εισβολέα αντισταθήκαμε , δώσαμε μάχη , κερδίσαμε και σήμερα είμαστε ανεξάρτητο κράτος .

Αυτό ακριβώς κάνουν οι Ουκρανοί σήμερα, γι’αυτό και τους στηρίζουμε.

Η Ελλάδα που πάντα ήταν στην σωστή πλευρά της ιστορίας, συνεχίζει να είναι με την ουσιαστική έννοια της επανάστασης .

Ότι άλλο σε άποψη ίσης απόστασης , ισορροπίας μην χυθεί το νερό που βράζει στο μπρίκι , πολύωρων συζητήσεων wanna be με μπάφους αγκαλίτσα οι μεν και οι δε , με αφήνει παγερά αδιάφορη γιατί εκτός από επικίνδυνοι , είστε ανιστορητοι , ανθελληνες και τεμπελχαναδες .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χρόνια Πολλά Ελλάδα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.