ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άννα Βίσση στους θαυμαστές της: «Μην με αφήσετε να πεθάνω» (βίντεο)

Εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες όλων των εποχών

Άννα Βίσση στους θαυμαστές της: «Μην με αφήσετε να πεθάνω» (βίντεο)

Κατάμεστο ήταν το Θέατρο Πέτρας το βράδυ της 12ης Ιουλίου, στο οποίο η Άννα Βίσση πραγματοποίησε μία μεγάλη συναυλία για τα 50 χρόνια της στο τραγούδι.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η τραγουδίστρια μιλούσε στο κοινό και σε κάποια στιγμή, τους είπε:

«Έχω αποφασίσει με εσάς να μην λέω “ευχαριστώ”, όσες φορές το λέω μου λέτε “εμείς ευχαριστούμε”. Όταν σας λέω “είναι τιμή μου”, μου απαντάτε “εμάς είναι τιμή μας”. Είναι ήδη 50 χρόνια που τραγουδάω και δεν ξέρω για πόσα ακόμα θα τραγουδάω, ούτε με ενδιαφέρει. Ψέματα λέω θα σκάσω, θα πεθάνω αν δεν μπορώ να τραγουδάω. Οπότε μην με αφήσετε να πεθάνω. Βαριές κουβέντες κι όμως τις λέω με κάποιο χιούμορ, γιατί έτσι παίρνω και τη ζωή μου».

H Άννα Βίσση έχει γράψει τη δική της «χρυσή» ιστορία στην ελληνική μουσική. Εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες όλων των εποχών, με συνολικές πωλήσεις που ξεπερνούν τις 20.000.000 παγκοσμίως, καθώς και μία από τις πιο πολυβραβευμένες, με πάνω από 70 βραβεία για την προσφορά της στη μουσική, τις τέχνες και τον πολιτισμό.

@panikrecords “Μη με αφήσετε να πεθάνω”…#annavissi #annaversary #theatropetras #petroupoli #annavissi50 #panikgold #panikrecords #panikgold #greeksongs #greekmusic #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.