ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άννα Βίσση: Συνεχίζεται το φλερτ με τον James Franco

Μαζί στην γιορτή της απόλυτης σταρ

Άννα Βίσση: Συνεχίζεται το φλερτ με τον James Franco

Η Άννα Βίσση γιόρτασε την ονομαστική της εορτή σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, στο οποίο εμφανίζεται ο Διονύσης Σχοινάς με την Ήβη Αδάμου. 

Στην παρέα της Άννας βρέθηκε και ο πασίγνωστος ηθοποιός James Franco, που την είχε επισκεφτεί και πρόσφατα σε εμφάνισή της στο Θέατρο Άλσος.

Ήταν πριν από περίπου 2 μήνες όταν η Άννα Βίσση έκλεισε με χολιουντιανό αέρα τις εμφανίσεις της στο Θέατρο Άλσος για φέτος, δίνοντας ραντεβού με τους θαυμαστές της για τον χειμώνα και το Hotel Ερμού.

Λίγες μέρες πριν από τα γενέθλιά της, ο Franco βρέθηκε στη χώρα μας στο πλάι της Ελληνίδας σταρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.