ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αννίτα Πάνια: Αυτή είναι η πραγματική της ηλικία (φώτο)

Η Αννίτα Πάνια έχει γενέθλια

Αννίτα Πάνια: Αυτή είναι η πραγματική της ηλικία (φώτο)

Γενέθλια έχει σήμερα η Αννίτα Πάνια και αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία. 

Η παρουσιάστρια του Open και της εκπομπής «Ανοιχτά» δεν έχει σταματήσει στιγμή να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και από τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Αννίτα Πάνια – Η φωτογραφία με την τούρτα και η αποκάλυψη της ηλικίας της

Με μια ανάρτησή της στο Instagram το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα η Αννίτα Πάνια θέλησε να ευχαριστήσει τους ακολούθους της για τις ευχές, αλλά δεν δίστασε να αποκαλυψει την ηλικία της. Η παρουσιάστρια, λοιπόν, πόζαρε μαζί την τούρτα και έγραψε πως κλείνει τα 52.

«Ένα το κεράκι, 52 τα χρόνια.. Σας ευχαριστώ για τις ευχές! Σας εύχομαι υγεία και χαρά με πολλή και καλή τρέλα!», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αννίτα Πάνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.