ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αντίνοος Αλμπάνης για κίνημα metoo: «Για πολύ καιρό ήμουν σε σοκ με τις αποκαλύψεις»

«Κυρίως με την περίπτωση του Λιγνάδη γιατί συζητάμε για ανήλικα»

Αντίνοος Αλμπάνης για κίνημα metoo: «Για πολύ καιρό ήμουν σε σοκ με τις αποκαλύψεις»

Ο γνωστός ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης μίλησε μεταξύ άλλων και για το κίνημα metoo.

«Αυτά είναι κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν και δυστυχώς θα μας απασχολούν, δεν μπορούμε να βαριόμαστε με την κακοποίηση, πρέπει να συζητάμε γι’ αυτά. Κι όσο συζητάμε ίσως παίρνουν κουράγιο κι άλλοι άνθρωποι και βγαίνουν και μιλάνε», είπε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είπε στη συνέχεια: «Για πολύ καιρό ήμουν σε σοκ με τις αποκαλύψεις και κυρίως με την περίπτωση του Λιγνάδη γιατί συζητάμε για ανήλικα. Αυτή την αγριότητα εγώ δεν μπορώ να τη διαχειριστώ. Πόσω δε μάλλον όταν εμπλέκονται άνθρωποι τους οποίους γνωρίζω έστω και κοινωνικά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το ότι θα έφτανα στο σημείο να λέω για ανθρώπους που γνωρίζω ότι ντρέπομαι γι’ αυτά που ακούω, δεν θα το φανταζόμουν ποτέ», πρόσθεσε επίσης ο Αντίνοος Αλμπάνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.