ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άντριαν Σίλερ: Άλυτο μυστήριο παραμένει ο θάνατος του ηθοποιού

Ο ηθοποιός «έφυγε» σε ηλικία 60 ετών

Άντριαν Σίλερ: Άλυτο μυστήριο παραμένει ο θάνατος του ηθοποιού

Σε ηλικία 60 ετών πέθανε ο ηθοποιός Άντριαν Σίλερ, με τα ξένα μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν πως οι αιτίες του θανάτου του, δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Η μάνατζερ του ηθοποιού, Αμάντα Έβανς, προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση, χωρίς να δίνει ωστόσο, λεπτομέρειες: «Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας πελάτη, Άντριαν Σίλερ, την Τετάρτη 3 Απριλίου. Πέθανε πολύ νωρίς και εμείς, η οικογένειά του και οι στενοί φίλοι του είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια».

Ο Σίλερ ήταν περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του Aethelhelm στο «The Last Kingdom», το οποίο προβλήθηκε στο Netflix από το 2015 έως το 2022, ενώ έπαιξε και στο live-action remake του «Beauty and The Beast».

Γεννημένος στο Λονδίνο το 1964, ο Σίλερ ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Τότε έπαιξε μεμονωμένους ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων των Bugs και Prime Suspect 2.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρώτος του κινηματογραφικός ρόλος ήταν σε μια ταινία με τίτλο RKO 281 , η οποία ακολούθησε τη δημιουργία του Πολίτη Κέιν του Όρσον Γουέλς. Το RKO 281 περιλάμβανε ένα πρωταγωνιστικό καστ συμπεριλαμβανομένων των Liev Schreiber, James Cromwell, Melanie Griffith, Roy Schneider, Liam Cunningham και John Malkovich. Ο Σίλερ είχε παίξει τον μικρότερο ρόλο του Paul Stewart στην ταινία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.