ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Άντζελα Δημητρίου: Τελέστηκε το μνημόσυνο της μητέρας της – Δεν εμφανίστηκε η Όλγα Κιουρτσάκη

Η Άντζελα Δημητρίου έφτασε στο σημείο συνοδευόμενη μόνο από τον αδερφό της και ντυμένη στα μαύρα

Άντζελα Δημητρίου: Τελέστηκε το μνημόσυνο της μητέρας της – Δεν εμφανίστηκε η Όλγα Κιουρτσάκη

Σαράντα ημέρες συμπληρώθηκαν από τον θάνατο της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου και το πρωί του Σαββάτου, τελέστηκε το μνημόσυνό της, στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης.

Η Άντζελα Δημητρίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Επί Τόπου» έφτασε στο σημείο συνοδευόμενη μόνο από τον αδερφό της και ντυμένη στα μαύρα.

Η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη δεν έδωσε το παρών, όπως και ο σύζυγός της, Φώτης Λιώσης, καθώς οι σχέσεις τους τον τελευταίο καιρό είναι σε ρήξη. Αν και οι τηλεοπτικές κάμερες ήταν εκεί, η Άντζελα Δημητρίου δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

Πρόσφατα, η Άντζελα Δημητρίου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον διαγωνισμό ταλέντων, «J2US», λίγο καιρό μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Μετά την παρουσίαση του κομματιού της με τον παρτενέρ της, Στέλιο Δρουμαλιά, τα σχόλια της κριτικής επιτροπής και τη βαθμολογία, η γνωστή τραγουδίστρια πήρε τον λόγο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Λοιπόν, σας αγαπάω όλους, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, πέρασα υπέροχα εδώ στο J2US αλλά δυστυχώς πρέπει να φύγω. Πρέπει να φύγω γιατί όλοι ξέρετε ότι έχω κάποιο θέμα σοβαρό και δεν μπορώ να μείνω άλλο. Η ψυχή μου και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έπειτα, πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά που μου προσφέρετε αλλά θεωρώ ότι πρέπει λίγο να ηρεμήσω, να ξεκουραστώ και εδώ είμαστε. Θα ξαναέρθω, μην στεναχωριέστε. Μην μου στεναχωριέστε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.