ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αντζελίνα Τζολί: 20 χρόνια μετά τον χωρισμό – Στέλνει δώρα στον γιο του Μπίλι Μπομπ Θόρντον

Διατηρούν άριστες σχέσεις, με την ηθοποιό να μην ξεχνά ποτέ τον γιο του πρώην συζύγου της

Αντζελίνα Τζολί: 20 χρόνια μετά τον χωρισμό – Στέλνει δώρα στον γιο του Μπίλι Μπομπ Θόρντον

Οι μεγάλες αγάπες κρατάνε στον χρόνο, ακόμα και μετά τον χωρισμό και αυτό αποδεικνύουν η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον.

Αν και ο γάμος τους έληξε πριν από 20 περίπου χρόνια, η διάσημη ηθοποιός και ο πρώην σύζυγός της διατηρούν ακόμα και σήμερα εξαιρετικές σχέσεις, ενώ η Αντζελίνα Τζολί εξακολουθεί να στέλνει δώρα στον γιο του.

Το γεγονός αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο Χένρι Τζέιμς Θόρντον σε συνέντευξή του στο Entertainment Tonight. Όπως ανέφερε, οι δυο τους έχουν έναν σπάνιο δεσμό και μάλιστα, τη νιώθει σαν μητέρα του.

«Μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να μου στέλνει χριστουγεννιάτικα δώρα κάθε χρόνο και τέτοια. Δεν μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο, αλλά δεν χάνουμε επαφή, κάθε τόσο μιλάμε», δήλωσε.

Αν και ο Χένρι είναι ο γιος του Μπίλι Μπομπ Θόρντον από τον προηγούμενο γάμο του με την τέταρτη σύζυγό του και μοντέλο του Playboy, Πιέτρα Ντον Τσέρνιακ, με την οποία έμεινε από το 1993 έως το 1997, η Τζολί τον ένιωθε πάντα σαν γιο της. Υπενθυμίζεται πως η ηθοποιός παντρεύτηκε τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον το 2000, λίγο καιρό αφού είχε χωρίσει με τον πρώτο της σύζυγο, Τζόνι Λι Μίλερ.

Ο Χένρι ήταν τότε, μόλις 3 ετών. Όπως ήταν αναμενόμενο, μεγαλώνοντας στο πλευρό της εκείνα τα χρόνια, ο γιος του Μπίλι Μπομπ Θόρντον την θεωρούσε μητέρα του. Ίσως η σχέση τους αυτή να ήταν κι ένας από τους λόγους που το πρώην ζευγάρι συνέχισε να έχει φιλικές σχέσεις και μετά τον χωρισμό.

Σε συνέντευξή του στο «Conversation» ο 66χρονος σήμερα, ηθοποιός είχε δηλώσει για τη Τζολί: «Η Άντζι είναι ακόμα φίλη μου κι είναι ένας άνθρωπος υπέροχος. Έχει κάνει τόσα πολλά για εμένα και το παιδί μου. Θυμάμαι τον χρόνο που περάσαμε μαζί σαν κάτι πραγματικά υπέροχο».

Όσο για τον χωρισμό τους, εξήγησε πως δεν αντιμετώπιζαν κανένα πρόβλημα στον γάμο τους. Απλώς είχαν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής. Άλλωστε, την περίοδο εκείνη η Αντζελίνα Τζολί είχε ξεκινήσει να γνωρίζει μεγάλη αναγνωρισιμότητα, καθώς είχε κάνει τρομερή επιτυχία ως η… Λάρα Κροφτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είχαμε διαφορετικό τρόπο ζωής. Εκείνη ήταν τόσο κοινωνική, ενώ εγώ αγοραφοβικός. Λοιπόν, νομίζω πως ίσως αυτός ήταν ο μόνος λόγος που δεν είμαστε πια μαζί. Γι’ αυτό διαλέξαμε διαφορετικά μονοπάτια», εξήγησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.