Αντζελίνα Τζολί: Στο «φως» φωτογραφίες με τους μώλωπες στο σώμα της μετά τον καβγά με τον Πιτ

Η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι υπέστη αυτά τα τραύματα κατά τη διάρκεια του καβγά της με τον Μπραντ Πιτ

Αντζελίνα Τζολί: Στο «φως» φωτογραφίες με τους μώλωπες στο σώμα της μετά τον καβγά με τον Πιτ

Στο φως της δημοσιότητας βγήκαν φωτογραφίες που είχε στην κατοχή του το FBI και φέρεται να δείχνουν μερικούς μώλωπες στο δέρμα της Αντζελίνα Τζολί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, η ηθοποιός υπέστη αυτά τα τραύματα, κατά τη διάρκεια του καβγά της με τον Μπραντ Πιτ στο ιδιωτικό τους τζετ το 2016.

Όπως είχε καταθέσει στην αναφορά της για το FBI, ο ηθοποιός «την άρπαξε από το κεφάλι, τους ώμους και την ταρακουνούσε, φωνάζοντάς της πως δεν είναι εκείνη ο αρχηγός της οικογένειας».

Τη στιγμή εκείνη, μπροστά στη σκηνή βρίσκονταν δύο από τα παιδιά του ζευγαριού -χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ποια- και τη ρώτησαν κλαίγοντας «είσαι καλά μαμά;».

Τη στιγμή εκείνη, ο Πιτ βγήκε εκτός ορίων και άρχισε να τους φωνάζει πως: «Όχι, η μαμά δεν είναι καλά. Καταστρέφει αυτή την οικογένεια, είναι τρελή». Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, στη συνέχεια ένα από τα δύο παιδιά του ανταπάντησε «όχι δεν είναι, εσύ είσαι τρελός», με τον ηθοποιό να εξοργίζεται.

Τότε, θέλοντας να τον σταματήσει και να προστατεύσει τα παιδιά της, τον έσπρωξε πίσω στα καθίσματα και τα τραύματα στην πλάτη και τον αγκώνα της είναι τα αποτελέσματα της «μάχης» τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Page Six, τα έγγραφα που κατέθεσε η Τζολί στις Αρχές αναφέρουν επίσης ότι η αφορμή για τον μεγάλο καβγά που ξέσπασε ανάμεσά τους ήταν μία συγκεκριμένη φράση του Πιτ για το ένα από τα παιδιά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ηθοποιός του «Fight Club» μπήκε στη διαδικασία να συγκρίνει τον γιο του (δεν αναφέρεται ποιον από τους δύο) με μακελάρη του Κόλουμπαϊν. Μάλιστα, στα ίδια έγγραφα αναφέρεται, ότι ο Πιτ αμέσως μετά τον χαρακτηρισμό του γιου τους, ως έναν από τους τελειόφοιτους που σκόρπισαν τον θάνατο στο σχολείο του Κολοράντο το 1999, κατηγόρησε τη Τζολί ότι εκείνη ευθύνεται για την καταστροφή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.