ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Από τα μπουζούκια στο νοσοκομείο ο Βασίλης Καρράς – Η αδιαθεσία που τον οδήγησε στο «Βενιζέλειο» Κρήτης

Κατά πάσα πιθανότητα θα λάβει εξιτήριο σήμερα το μεσημέρι

Από τα μπουζούκια στο νοσοκομείο ο Βασίλης Καρράς – Η αδιαθεσία που τον οδήγησε στο «Βενιζέλειο» Κρήτης

Ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, έπειτα από αδιαθεσία που ένιωσε, νοσηλεύεται από χθες Σάββατο 26 Μαρτίου στο νοσοκομείο «Βενιζέλειο» του Ηρακλείου Κρήτης.

Ειδικότερα, ο δημοφιλής τραγουδιστής αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά την διάρκεια της χθεσινής του εμφάνισης σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στην Παθολογική Κλινική του Βενιζέλειου και κατά πάσα πιθανότητα θα λάβει εξιτήριο σήμερα το μεσημέρι, προκειμένου να συνεχιστεί η ιατρική παρακολούθηση του στην Αθήνα.

Ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει χρόνιες παθήσεις και εξαιτίας της αδιαθεσίας που ένιωσε, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.