ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αποκαλύψεις για τον Μπραντ Πιτ: Μεθυσμένος και με μένος καυγάδισε με την Τζολί και τα παιδιά στο αεροπλάνο

Έγγραφο που «καίει» τον διάσημο ηθοποιό

Αποκαλύψεις για τον Μπραντ Πιτ: Μεθυσμένος και με μένος καυγάδισε με την Τζολί και τα παιδιά στο αεροπλάνο

Είναι ένας από τους πιο όμορφους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, αλλά στο νέο επεισόδιο του σκανδάλου Πιτ – Τζολί, η ηθοποιός επιχειρεί να αμαυρώσει τη φήμη του για άλλη μία φορά.

Οι περισσότερες γυναίκες παραληρούν μπροστά στη θέα του Μπραντ Πιτ με το αλαβάστρινο κορμί και όλοι απορούν πως είναι δυνατόν χρόνο με το χρόνο να δείχνει πιο νέος και πιο όμορφος. Ωστόσο, σύμφωνα με ένα δικαστικό έγγραφο που έχει καταθέσει η Αντζελίνα Τζολί και το οποίο είδε η Daily Mail, η εικόνα του ηθοποιού που παρουσιάζεται είναι τελείως διαφορετική.

Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, ο Μπραντ Πιτ είναι ένας «νταής» που ενήργησε συναισθηματικά, παράλογα και «τελικά παράνομα» σχετικά με το Chateau Miraval, τον αμπελώνα που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί και στον οποίο παντρεύτηκαν.

Σύμφωνα με αυτά, ο ηθοποιός διεξήγαγε μια μακρά εκστρατεία παρεμπόδισης προκειμένου να εμποδίσει την πρώην σύζυγό του και την πρώην επενδυτική της εταιρεία Nouvel, από τα κέρδη της επιχείρησης που εδρεύει στο πρώην γαλλικό καταφύγιό τους, το Chateau Miraval.

Παράλληλα, αυτό το «εμπρηστικό» έγγραφο, με το οποίο στοχεύει να πάρει «τουλάχιστον» 350 εκατομμύρια δολάρια από τον Πιτ ως αποζημίωση, είναι γεμάτο με προσωπικά στοιχεία για τον Πιτ και τον γάμο του με την Τζολί.

Δεν πρόκειται ακριβώς, όπως σημειώνει η Daily Mail, για δολοφονία χαρακτήρα, αλλά τα όσα λέγονται από τους δικηγόρους που ενεργούν για λογαριασμό της Nouvel, της εταιρείας που ανήκε στο παρελθόν στην Τζολί, είναι άκρως επιζήμια. (Να σημειωθεί ότι η Nouvel ιδρύθηκε από την Τζολί αλλά πουλήθηκε σε θυγατρική του ομίλου Stoli τον Οκτώβριο του 2021).

Σύμφωνα λοιπόν με τους δικηγόρους της Nouvel, η Αντζελίνα Τζολί έπρεπε να πουλήσει την επιχείρηση επειδή μετά τον περιβόητο καβγά που είχε με τον Μπραντ Πιτ – ο οποίος ήταν μεθυσμένος – μέσα σε ιδιωτικό αεροπλάνο και έβαλε τέλος ουσιαστικά στο γάμο τους, ένιωθε «άβολα» να εμπλέκεται στην πώληση αλκοόλ, την παραγωγή και την πώληση των κρασιών του Miraval δηλαδή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο έγγραφο αναφέρεται πως τα 6 παιδιά τους τραυματίστηκαν ψυχικά τόσο πολύ από εκείνο το περιστατικό στο αεροπλάνο –που περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια– που έκτοτε δεν έχουν πατήσει το πόδι τους στο Chateau Miraval.<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/zoi/mprant-pit-methysmenis-kaygadise-me-tzoli-aeroplano”>Αποκαλύψεις: Ο Μπραντ Πιτ μεθυσμένος, με μένος, καυγάδισε με την Τζολί και τα παιδιά στο αεροπλάνο – iefimerida.gr</a></p>

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.