Αποζημίωση 5.000 δολάρια ημερησίως πληρώνει στον Sting ο ράπερ Diddy – Αυτός είναι ο λόγος

Παρά τα όσα έχουν συμβεί δεν υπάρχει εχθρικό κλίμα ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες

Αποζημίωση 5.000 δολάρια ημερησίως πληρώνει στον Sting ο ράπερ Diddy – Αυτός είναι ο λόγος

Περί τα 5 χιλιάδες δολάρια καταβάλλει ημερησίως ο Sean «Diddy» Combs στον Sting. Ο ράπερ, χρησιμοποίησε χωρίς άδεια τη μελωδία του «Every Breath You Take» (που ανήκει στον Sting) του 1983 στο δικό του single, «I’ll Be Missing You», κάτι που δεν αρνήθηκε ποτέ.

Το παραπάνω αποκάλυψε ο 53χρονος σταρ της χιπ χοπ μουσικής, μέσα από ανάρτησή του στο Twitter.

Το «I’ll Be Missing You» ήταν ένας φόρος τιμής στον Notorious B.I.G. και έγινε επιτυχία για τον Diddy. Ωστόσο, ο ράπερ ζήτησε την άδεια του 71χρονου τραγουδιστή, αφού κυκλοφόρησε το τραγούδι. Ο Diddy και ο Sting έχουν αμφότεροι αναφερθεί στο παρελθόν στην κατάσταση και σε συνέντευξη που έδωσε το 2018 στο «Breakfast Club» ο άλλοτε frontman των Police, είχε πει ότι λαμβάνει 2.000 δολάρια την ημέρα από τον Diddy.

Ένα απόσπασμα της συνέντευξης εμφανίστηκε ξανά στο Twitter αυτή την εβδομάδα και ο Diddy απάντησε αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση: «Όχι. 5 χιλιάρικα την ημέρα. Με αγάπη στον αδερφό μου @OfficialSting!».

Παρά τα όσα έχουν συμβεί δεν υπάρχει εχθρικό κλίμα ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες.

Σε συνέντευξη του 2018, ο Sting σημείωσε: «Είμαστε πολύ καλοί φίλοι τώρα. Ήταν μια όμορφη εκδοχή αυτού του τραγουδιού. Αυτοί οι τύποι απλά παίρνουν τα σκ@@ σου, τα βάζουν σε ένα δίσκο και ασχολούνται με τη νομιμότητα αργότερα» και πρόσθεσε: «Ο Elton John μου είπε “Πρέπει να ακούσεις το [“I’ll Be Missing You”], θα γίνεις εκατομμυριούχος! Είπα, ‘Είμαι εκατομμυριούχος!” Είπε, “Θα γίνεις εκατομμυριούχος δύο φορές!”. Με τα έσοδα έβαλα μερικά από τα παιδιά μου να σπουδάσουν, και εγώ και ο P. Diddy είμαστε ακόμα καλοί φίλοι”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα κι αν ο Diddy γράφει μια επιταγή 5.000 $ 365 φορές το χρόνο, για ένα σύνολο 1.825.000 $ ετησίως, είναι απίθανο αυτό να βλάψει και πολύ το πορτοφόλι του. Το Forbes υπολόγισε ότι κέρδισε 90 εκατομμύρια δολάρια μόνο το 2022, εν μέρει χάρη στη συνεργασία του με τη βότκα Ciroc, και το 2019 καθόρισε την περιουσία του στα 740 εκατομμύρια δολάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.