ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άρια Δαμουλάκη: Η γοητευτική τηλεπαρουσιάστρια μετακομίζει στην πρωινή ζώνη του Epsilon TV (upd)

Με νέο ξανθό look προκαλεί «εμφράγματα»

Άρια Δαμουλάκη: Η γοητευτική τηλεπαρουσιάστρια μετακομίζει στην πρωινή ζώνη του Epsilon TV (upd)

Η Άρια Δαμουλάκη, ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που είναι και έξυπνες και όμορφες και μορφωμένες. Και με καριέρα στην τηλεόραση στα περιφερειακά κανάλια που «γεννούν» αστεράκια του τύπου Φαίη Σκορδά, Ιωάννα Μαλέσκου και τότες άλλες.

Γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1990 στο Ηράκλειο της Κρήτης και φοίτησε στο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης στο ΑΕΙ Ιεράπετρας.

Την βλέπαμε χρόνια στο High TV και τώρα μετακομίζει στο Epsilon TV, όπου θα έχει την δική της εκπομπή στην πρωινή ζώνη.

Eντυπωσιακή αν μη τι άλλο!

Δείτε την στην μελαχρινή εκδοχή της, όπως εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γ.Αρναούτογλου:

Και στη νέα ξανθιά version, όπως κάθε Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια που σέβεται τον εαυτό της κατά «την μεγάλη της Μενεγάκη, σχολή»:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.