ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ασημίνα Ουστάλλι: «Ζαλίζει» με μικροσκοπικό μπικίνι η πρώην παίκτρια του MasterChef (φωτο)

«Φωτιά και λάβρα» η Ασημίνα Ουστάλλι στα social media

Ασημίνα Ουστάλλι: «Ζαλίζει» με μικροσκοπικό μπικίνι η πρώην παίκτρια του MasterChef (φωτο)

Στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς δεν σταματά να απολαμβάνει η Ασημίνα Ουστάλλι πλάι στο κύμα, όπως φροντίζει να μας ενημερώνει μέσα από τα social media, ακόμα και αν το καλοκαίρι έχει αρχίσει να μας αποχαιρετάει.

Η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του MasterChef αγαπά να μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητα και τις διακοπές με τους διαδικτυακούς της φίλους και δεν είναι λίγες οι φορές που… ξεσηκώνει το διαδίκτυο με τις αναρτήσεις της!

Σε μια από αυτές λοιπόν, το απόγευμα της Κυριακής, η Ασημίνα Ουστάλλι θέλησε να δημοσιεύσει δυο στιγμιότυπα από την θαλασσινή της εξόρμηση όπου την παράσταση κλέβουν το μικροσκοπικό της μπικίνι και η καλλίγραμμη σιλουέτα της!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγα λεπτά ήταν, δε, αρκετά για να πάρουν «φωτιά» τα social media για την Ασημίνα Ουστάλλι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.