ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πίκρα» από τον απατημένο Μπο για Καρολίνα Καλύβα: «Συγχαρητήρια στον Μάριο που τις ρίχνει τόσο εύκολα»

«Αν νομίζει ότι παρεκτράπηκα, λυπάμαι για λογαριασμό της» δήλωσε

«Πίκρα» από τον απατημένο Μπο για Καρολίνα Καλύβα: «Συγχαρητήρια στον Μάριο που τις ρίχνει τόσο εύκολα»

Στην Καρολίνα Καλύβα και όλα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα με αφορμή το ειδύλλιο που αναπτύχθηκε ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάριο Πριάμο Ιωαννίδη στο Survivor All Star αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Μπο.

Όσον αφορά στο αν παρεκτράπηκε με τις δηλώσεις του και ξεκαθαρίζοντας τα 25 ευρώ που έδωσε για να στηρίξει την Καρολίνα Καλύβα στην ψηφοφορία σημείωσε: «Αν νομίζει ότι παρεκτράπηκα, λυπάμαι για λογαριασμό της. Δεν απάντησα ποτέ στο μήνυμα που μου έστειλε. Δεν υπάρχει λόγος. Κατά δεύτερον για να το ξεκαθαρίσω δεν ήταν 25 ευρώ αλλά 25 μηνύματα που έστειλα για πρώτη φορά στην ζωή μου και μπήκα σε όλη αυτήν την διαδικασία να ζητήσω κι από άλλους φίλους να ψηφίσουν. Ήταν ο άνθρωπός μου μέχρι εκείνη την στιγμή και βοήθησα όσο μπορούσα. Είδαμε ότι έμεινε και την επόμενη εβδομάδα έφυγε. Από εκεί και πέρα αν ήταν 25 ευρώ ή 1 ευρώ κάτι έκανα πάντως».

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του και μιλώντας για τον κεραυνοβόλο έρωτα της πρώην συντρόφου του, με άλλον άντρα: «Ο τύπος που είναι σπίτι του, υποστηρίζει το κορίτσι του, το οποίο μετά από δύο ημέρες αγάπησε ένα άλλον άνθρωπο κι αυτός ήταν φίλος μου και του ζήτησα να μου προσέχει το κορίτσι και μετά φταίω εγώ που παραφέρθηκα κιόλας. Εντάξει νομίζω ότι γελάνε κι οι κάμερες… Συγχαρητήρια στον Μάριο που τις ρίχνει τόσο εύκολα κι ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας… Δεν θα πήγαινα στο Survivor ούτε για πλάκα. Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι πολύ φίλη μου και πολύ καλό παιδί. Είναι πληγωμένη, όσο μία κοπέλα που κοροϊδεύουν στα μούτρα της» είπε ο Μπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.