ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Άστραψε και βρόντηξε» το Twitter για τις φωτογραφίες Δ.Βανδή-Β.Μπισμπίκη εν μέσω πυρκαγιών: «Εδώ ο κόσμος καίγεται…»

«Καίγεται όλη η Ελλάδα κι εσείς τον χαβά σας» έγραψε ένας χρήστης

«Άστραψε και βρόντηξε» το Twitter για τις φωτογραφίες Δ.Βανδή-Β.Μπισμπίκη εν μέσω πυρκαγιών: «Εδώ ο κόσμος καίγεται…»

Τη στιγμή που η χώρα δοκιμάζεται για ακόμη μια χρονιά από τα ανεξέλεγκτα πύρινα μέτωπα που καταστρέφουν τα πάντα στα διάβα τους, με περιουσίες να έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχουν σταματήσει να ανεβάζουν φωτογραφίες από τις διακοπές τους γεγονός που εξόργισε τους θαυμαστές τους.

Οπως επισημαίνουν πολλοί, θα περίμεναν από δημόσια πρόσωπα, να επιδειχθεί ενσυναίσθηση και κοινωνική ευαισθησία.

Ο κόσμος εξέφρασε την άποψή του για την επιλογή του ζευγαριού να ανεβάσει φωτογραφίες ξέγνοιαστο δείχνοντας ότι περνάει πολύ καλά την ίδια στιγμή που η Ελλάδα μαίνεται από τεράστιες φωτιές.

«Λίγο περιεργο τέτοια ώρα να ανεβάζετε πολλοί τέτοιες φώτο», έγραψε ένα άτομο.

«Εδώ ο κόσμος καίγεται και………», σχολίασε ένας άλλος.

«Η χώρα σας καίγεται …και εσείς τραμπάλα» είπε ένας τρίτος.

«Στην κοσμάρα σας γενικότερα…Τι να πεις» σχολίασε ένας άλλος λογαριασμός, με ένα άλλον ακόλουθο να σημειώνει: «Ο κόσμος χάνει τα σπίτια του και σεις προκαλείτε …κρίμα αλλα όπως σας ανέβασε έτσι θα σας κατεβάσει».

«Καίγεται όλη η Ελλάδα κι εσείς τον χαβά σας. Τι να πει κανείς δεν υπάρχουν λόγια. Νιονιο γιοκ» τόνισε ένα άτομο στα σχόλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.