ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αθώα η Γκουίνεθ Πάλτροου για το ατύχημα στο σκι

Υπαίτιος ο συνταξιούχος οπτικός

Αθώα η Γκουίνεθ Πάλτροου για το ατύχημα στο σκι

Απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία η Γκουίνεθ Πάλτροου για το ατύχημα στο σκι. Σύμφωνα με τους ενόρκους υπαίτιος «100%» για το ατύχημα ήταν ο συνταξιούχος οπτικός Τέρι Σάντερσον.

Της επιδικάστηκε αποζημίωση ύψους 1 δολαρίου, ένα συμβολικό ποσό που ζήτησε προκειμένου να δείξει ότι δεν επρόκειτο για χρήματα – και της έδωσαν τη δικαίωση που αναζητούσε όταν επέλεξε να πάει σε δίκη αντί να συμβιβαστεί εξωδικαστικά.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός δικάζονταν με την κατηγορία της αμέλειας και της εγκατάλειψης αναφορικά με ατύχημα που φέρεται να προκάλεσε στον συνταξιούχο γιατρό Τέρι Σάντερσον ενώ έκανε σκι το 2016 στη Γιούτα, ένα από τα πιο πολυτελή χιονοδρομικά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Χθες οι ένορκοι συσκέφθηκαν για δύο ώρες και η ετυμηγορία τους ήταν απαλλακτική για την Γκουίνεθ Πάλτροου.

Η τηλεοπτική δίκη απασχόλησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για αρκετές μέρες.

«Αισθάνθηκα ότι το να συναινέσω σε μια ψευδή αξίωση έθετε σε κίνδυνο την ακεραιότητά μου», ανέφερε η Πάλτροου σε δήλωσή της που κυκλοφόρησε από τους εκπροσώπους της και την οποία δημοσίευσε και ως Instagram story για τους 8,3 εκατομμύρια followers της. Ευχαρίστησε επίσης τον δικαστή και τους ενόρκους για το έργο τους.

Καθώς η Πάλτροου έφευγε από το δικαστήριο άγγιξε τον ώμο του Τέρι Σάντερσον και του είπε: «Σου εύχομαι τα καλύτερα» και εκείνος απάντησε: «Ευχαριστώ αγαπητή μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τέρι Σάντερσον 76χρονος συνταξιούχος οπτικός, μήνυσε την Γκουίνεθ Πάλτροου για 300.000 δολάρια, ισχυριζόμενος ότι το 2016 ο ηθοποιός έπεσε πάνω του με σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Deer Valley, αφήνοντάς τον με διάσειση, τέσσερα σπασμένα πλευρά και εγκεφαλική βλάβη. Στη συνέχεια, η Γκουίνεθ Πάλτροου άσκησε ανταγωγή για 1 δολάριο και τα έξοδα του δικηγόρου. Ο Σάντερσον αρχικά έκανε αγωγή για 3,1 εκατομμύρια δολάρια, προτού δικαστής αποφανθεί εναντίον του, ζητώντας αποζημίωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.