ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αυτές είναι οι πέντε διατροφικές συνήθειες αγαπημένων σταρ που τις κρατούν σε φόρμα

Πώς διατηρούνται σε φόρμα διάσημες celebrities όπως η Τζένιφερ Άνιστον, η Κέιτ Μος και η Σοφία Βεργκάρα;

Αυτές είναι οι πέντε διατροφικές συνήθειες αγαπημένων σταρ που τις κρατούν σε φόρμα

Αν κάτι μας έχουν μάθει τα φώτα της δημοσιότητας και όλη η λάμψη των σταρ είναι το ότι τίποτα δεν τους δόθηκε αβίαστα. Εκτός του ότι κατάφεραν να επιτύχουν πολλά κατά την διάρκεια της καριέρας τους, αυτό που σε καθημερινή βάση αποκτούν με κόπο είναι η εξωτερική τους εικόνα.

Σοφία Βεργκάρα: Κάνει έξυπνες διατροφικές επιλογές

Η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός για το 2021 ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή πλούσια σε θρεπτικές τροφές. Σύμφωνα με το Hollywoodzam, το πρωινό της Σοφία Βεργκάρα αποτελείται από γιαούρτι με μούσλι, σπόρους chia, βρώμη και βατόμουρα.

Το μεσημεριανό γεύμα μπορεί να περιλαμβάνει μια άπαχη πρωτεΐνη, όπως ψάρι, και μια φρέσκια σαλάτα. Το δείπνο μπορεί να αποτελείται από σούσι, καστανό ρύζι, λαχανικά στον ατμό ή άλλες άπαχες πρωτεΐνες και λαχανικά.

Τι απολαμβάνει περισσότερο ως επιδόρπιο; Η Βεργκάρα δήλωσε στο InStyle ότι «Ο μεγαλύτερος πειρασμός μου, αυτό χωρίς το οποίο δεν μπορώ να ζήσω, σίγουρα, είναι το κέικ. Πάντα πρέπει να έχω κέικ στο σπίτι μου».

Κέιτ Μος: Πίνει πράσινους χυμούς

Πολλοί διάσημοι είναι γνωστό ότι πίνουν πράσινους χυμούς κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπως η Bella Hadid και ο Channing Tatum. Η Κέιτ Μος εντάχθηκε στο κλαμπ των πράσινων smoothies, λέγοντας στη Vogue ότι πίνει κάθε πρωί έναν πράσινο χυμό γεμάτο βιταμίνες με ένα συμπλήρωμα αντιγήρανσης.

Σύμφωνα με τη Vogue, το συμπλήρωμα έχει αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.

Τζένιφερ Άνιστον: Επιλέγει τροφές πλούσιες σε υγιή λίπη

Όσον αφορά τη διατροφή της η Τζένιφερ Άνιστον, έχει τα αγαπημένα της smoothies, λατρεύει τα σνακ ή τα κατεψυγμένα σταφύλια και προτιμάει τροφές πλούσιες σε υγιή λίπη, όπως το αβοκάντο και ο σολομός.

Μπλέικ Λάιβλι: Τρώει τέσσερα μικρά γεύματα την ημέρα

Όταν η Μπλέικ Λάιβλι προετοιμαζόταν για το The Shallows το 2015, ο επί χρόνια personal trainer της Don Saladino συνέστησε στη σταρ να συμβουλευτεί έναν διατροφολόγο, ο οποίος ενθάρρυνε τη Λάιβλι να τρώει τέσσερα μικρά γεύματα την ημέρα.

Το να τρώτε τακτικά κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και να κρατήσει την όρεξή σας υπό έλεγχο, μειώνοντας τον κίνδυνο υπερφαγίας κατά τη διάρκεια των γευμάτων.

Αριάνα Γκράντε: Περιορίζει την πρόσληψη ζάχαρης

Η ζάχαρη δεν αποτελεί καθόλου μέρος της διατροφής της Αριάνα Γκράντε, εκτός αν είναι φυσική. Εξάλλου, το ποπ είδωλο έχει εμμονή με τα μούρα, τα οποία έχουν πολλά φυσικά σάκχαρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολλές είναι οι φορές, μάλιστα, που δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram και φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα τα βατόμουρα, τα οποία έχουν πολλά οφέλη για την υγεία: μειώνουν την αρτηριακή πίεση, τη χοληστερόλη, ακόμη και τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων. Και όταν η κριτής του Voice θελήσει να απολαύσει κάτι γλυκό, θα επιλέξει μια γλυκοπατάτα με κανέλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.