ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Bad Bunny: Αντιδράσεις μετά από βίντεο που τον δείχνει να πετάει κινητό θαυμάστριας στο νερό γιατί πήγε να τραβήξει μία… selfie

Αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη από τη γυναίκα, λέγοντας ότι πήρε αυτό που της άξιζε επειδή ήταν «ασεβής»

Bad Bunny: Αντιδράσεις μετά από βίντεο που τον δείχνει να πετάει κινητό θαυμάστριας στο νερό γιατί πήγε να τραβήξει μία… selfie

Viral έχει γίνει το βίντεο που παρουσιάζει τον ράπερ Bad Bunny, να εκσφενδονίζει κινητό θαυμάστριας στο νερό.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει τον 28χρονο, για τον οποίο πρόσφατα ανακοινώθηκε πως έκανε παγκόσμιο ρεκόρ εισπράξεων από τις συναυλίες του για το 2022, να περπατάει μαζί με μία θαυμάστρια στους δρόμους της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Η γυναίκα όπως διαφαίνεται στα πλάνα, προσπαθεί να τραβήξει μία selfie φωτογραφία μαζί του με το κινητό της, όμως ο νεαρός εμφανώς εκνευρισμένος, της αρπάζει το τηλέφωνο από το χέρι και το πετάει στη θάλασσα, προκαλώντας την έκπληξη της ίδιας, αλλά και όσων βρίσκονταν στο σημείο.

Ο Bad Bunny, σύμφωνα με τις πληροφορίες των ξένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη από την θαυμάστριά του λέγοντας ότι πήρε αυτό που της άξιζε επειδή ήταν «ασεβής».

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Πορτορικανός καλλιτέχνης έδωσε τη δική του απάντηση, στην αναστάτωση που προκάλεσε το βίντεο, που απαθανάτισε την κίνησή του: «Το άτομο που θα έρθει κοντά μου για να με χαιρετίσει, να μου πει κάτι ή απλώς να με γνωρίσει, θα έχει πάντα την προσοχή και τον σεβασμό μου. Όσοι έρθουν να μου βάλουν ένα αναθεματισμένο τηλέφωνο στα μούτρα, θα το θεωρήσω ως αυτό που είναι, έλλειψη σεβασμού, και θα τους αντιμετωπίσω με τον ίδιο τρόπο».

Επιπλέον στην ανάρτησή του ο 28χρονος ράπερ και τραγουδιστής χρησιμοποίησε το hashtag #SinCojonesMeTiene, που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «δεν δίνω δεκάρα».

Η συμπεριφορά του ράπερ δίχασε τους θαυμαστές του καθώς κάποιοι πιστεύουν ότι ο τραγουδιστής το παράκανε, ενώ άλλοι τον δικαιολόγησαν.

«Καταλαβαίνω ότι χρειάζεται τον προσωπικό του χώρο, αλλά δεν μπορεί να είναι εδώ έξω προσπαθώντας να ζήσει μια κανονική ζωή όταν είναι μεγάλη διασημότητα» έγραψε ένας θαυμαστής. «Ο κόσμος θα είναι όλος πάνω του» συμπλήρωσε ένας άλλος.

«Ουάου! Αυτός ή οι εκπρόσωποί του καλύτερα να της αγοράσουν άλλο κινητό. Ανεξάρτητα από το τι του είπε, δεν έχει το δικαίωμα να της πετάξει το τηλέφωνό της» είπε ένας τρίτος.

Από την άλλη οι υπερασπιστές του έγραψαν ότι μπορεί να ήταν «κουρασμένος» ή ότι «μπορεί να χρειάζεται ένα διάλειμμα».

https://twitter.com/sanbenito/status/1610024270406483972?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1610024270406483972%7Ctwgr%5E2d5d1e31cce4c59951a0a4ffecf90f1a0deb3899%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1325101%2Fbad-bunny-o-raper-eksfendonise-to-kinito-thaumastrias-sto-nero-giati-pige-na-travixei-mia-selfie%2F

Ποιος είναι ο Bad Bunny

Ο Bad Bunny είναι ανάμεσα στους Λατίνους ράπερ και ρεγκετόν ερμηνευτές. Αν και δεν περιορίζεται πλέον στη λάτιν τραπ, ο Antonio Martínez Ocasio, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, ξεκίνησε από τη συγκεκριμένη σκηνή. Μεγάλωσε σε μια εργατική οικογένεια, με περιορισμένα οικονομικά μέσα και πολλές δυσκολίες. Μια εποχή, μάλιστα, γέμιζε τις σακούλες των πελατών σε τοπικό σούπερ μάρκετ για να ζήσει. Οι γονείς του, του μετέδωσαν την αγάπη τους για τo μερένγκε και τη σάλσα, εκείνον όμως τελικά τον τράβηξε περισσότερο η ρεγκετόν σκηνή του Πουέρτο Ρίκο.

Μετά την επιτυχία «I like it», αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Drake στο «MIA» και το τραγούδι συζητήθηκε, επειδή ο Drake τραγουδούσε στα ισπανικά, ενώ ακόμα και όταν «πέρασε» στην Αμερική, ο Bad Bunny δεν θυσίασε τη γλώσσα του. Τραγουδάει πάντα στα ισπανικά.

Η μεγαλύτερη έκπληξη ήρθε όταν, παράλληλα με το «I like it», ένα άλλο κομμάτι στο οποίο συμμετείχε μαζί με τον Ozuna έγινε τεράστια επιτυχία, ενώ το «Te Boté» αποτέλεσε ένα κομμάτι-κλειδί για την άνθηση του ρεγκετόν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πέρα από τη μουσική, το καλοκαίρι του 2020 ο Bad Bunny έγινε ο πρώτος άνδρας που φωτογραφήθηκε σόλο για το εξώφυλλο του «Playboy», μετά τον ιδρυτή του, Χιου Χέφνερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.