ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Bebe Rexha: Εντοπίστηκε ο άνδρας που της πέταξε το κινητό στο κεφάλι – «Σκέφτηκα ότι θα ήταν αστείο» (βίντεο)

«Προσπαθούσα να δω αν θα μπορούσα να τη χτυπήσω»

Bebe Rexha: Εντοπίστηκε ο άνδρας που της πέταξε το κινητό στο κεφάλι – «Σκέφτηκα ότι θα ήταν αστείο» (βίντεο)

Σε ένα βίντεο που κάνει από εχθές το γύρο του διαδικτύου, φαίνεται ένας άνδρας να πετάει ένα κινητό τηλέφωνο στο πρόσωπο της Bebe Rexha, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στη Νέα Υόρκη, με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα. 

Ο άνδρας εντοπίστηκε από την ασφάλεια και στη συνέχεια συνελήφθη για την επίθεση. Ο άγνωστος εργάζεται σε πολυτελές κυνοκομείο σκύλων, είναι 27 χρονών κατάγεται από το Νιου Τζέρσεϊ και ονομάζεται Νίκολας Μαλβάνια. Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, αποκάλυψε και τον λόγο που το έκανε που είπε ότι δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι «θα ήταν αστείο».


Συγκεκριμένα, ο Μαλβάνια εθεάθη να φεύγει από το ποινικό δικαστήριο του Μανχάταν τη Δευτέρα. Ο Μαλβάνια αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες συνολικά, μία κατηγορία για παρενόχληση, μία κατηγορία για διακεκριμένη παρενόχληση και μία κατηγορία για απόπειρα επίθεσης. Συνελήφθη γύρω στις 23:00 τοπική ώρα το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν, ο Μαλβάνια όχι μόνο ομολόγησε το έγκλημα, αλλά σχετικά με τον λόγο που το έκανε είπε: «Προσπαθούσα να δω αν θα μπορούσα να τη χτυπήσω με το τηλέφωνο στο τέλος της παράστασης, επειδή θα ήταν αστείο».


Το βασικό απόσπασμα του συμβάντος που έκανε το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνοδεύτηκε από τη λεζάντα: «Αυτή είναι η Bebe Rexha που βγαίνει εσπευσμένα από το συναυλιακό χώρο εδώ στη Νέα Υόρκη, αφού κάποιος πέταξε ένα γ****** τηλέφωνο και τη χτύπησε στο πρόσωπο καθώς έφευγε από τη σκηνή. Περνούσαμε όλοι πολύ ωραία και το ίδιο και η Bebe, περνούσαμε όλοι καλά, εννοώ ποιος θα το έκανε αυτό;;;; Ελπίζουμε να είσαι καλά @BebeRexha».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.