ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δ.Κόκοτας: Ξεκίνησε η τρίτη προσπάθεια αφύπνισης του τραγουδιστή

Φάνηκε ότι υπάρχουν ενδείξεις που επιτρέπουν τα πρώτα στάδια της αφύπνισης

Δ.Κόκοτας: Ξεκίνησε η τρίτη προσπάθεια αφύπνισης του τραγουδιστή

Σε εξέλιξη βρίσκεται σήμερα η εκ νέου προσπάθεια σταδιακής αφύπνισης του Δ.Κόκοτα ώστε να έχουν τα επόμενα 24ωρα μια καλύτερη εικόνα για την πορεία της υγείας του.

Συγκεκριμένα μετά από απόφαση του σημερινού ιατρικού συμβουλίου φάνηκε ότι υπάρχουν ενδείξεις που επιτρέπουν τα πρώτα στάδια της αφύπνισης ώστε να δουν την εικόνα του και την αντίδρασή του.

Νωρίτερα η σύζυγός του Κατερίνα είχε μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή και ανέφερε ότι «δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν ως προς την κατάσταση του Δημήτρη, περιμένουμε με υπομονή και εμείς μαζί με τους γιατρούς, οι οποίοι λένε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το πώς είναι η ψυχολογία της η ίδια αρκέστηκε να πει: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ψυχολογία μου, προσπαθώ να βάλω τη λογική μπροστά αλλά κάποιες φορές το συναίσθημα δεν με αφήνει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.