ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δ.Κόκοτας: «Οι γιατροί είναι ένα τσακ πιο αισιόδοξοι» λέει η σύζυγός του – Τα νεότερα για την υγεία του

«Σήμερα είναι το τρίτο 24ωρο που παραμένει διασωληνωμένος, αλλά η κατάσταση είναι σταθερή»

Δ.Κόκοτας: «Οι γιατροί είναι ένα τσακ πιο αισιόδοξοι» λέει η σύζυγός του – Τα νεότερα για την υγεία του

Ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ύστερα από το έμφραγμα που υπέστη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού γυρίσματος του J2US.

Ο τραγουδιστής ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και έτσι, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Έκτοτε, παραμένει στην εντατική, με τους γιατρούς να εκτιμούν την κατάστασή του ως κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Η σύζυγός του, Κατερίνα Κόκοτα δεν λείπει λεπτό από το πλευρό του, ενώ σε νέες δηλώσεις της στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ενημέρωσε το κοινό για την υγεία του τραγουδιστή.

Όπως αναφέρει δημοσιογράφος της εκπομπής: «Μίλησα πριν από λίγο με τη σύζυγο του Δημήτρη Κόκοτα, την Κατερίνα Κόκοτα. Μόλις βγήκε από το σημερινό επισκεπτήριο, τον είδε και οι γιατροί της είπαν ότι είναι ένα τσακ πιο αισιόδοξοι. Αυτό την έκανε να είναι και η ίδια πιο αισιόδοξη, να μου λέει ότι “εμένα αυτό μου αρκεί και μαζί με την πίστη στον Θεό περιμένω τα καλύτερα”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σήμερα είναι το τρίτο 24ωρο που παραμένει διασωληνωμένος, αλλά η κατάσταση είναι σταθερή. Οι γιατροί θα προσπαθήσουν να κάνουν αργά και σταθερά βήματα, αυτό μου είπε η Κατερίνα Κόκοτα, όταν τη ρώτησα πότε θα τον ξυπνήσουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.