ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δ.Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του – «Δεν υπάρχει εγκεφαλική βλάβη» 

Σήμερα ή αύριο αναμένεται οι γιατροί να προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν

Δ.Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του – «Δεν υπάρχει εγκεφαλική βλάβη» 

Η κατάσταση της υγείας του γνωστού τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, παραμένει σταθερή, ενώ αναμένεται νέα προσπάθεια από τους γιατρούς προκειμένου να τον ξυπνήσουν.

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι σύμφωνα με τους γιατρούς, οι αξονικές τομογραφίες έδειξαν ότι δεν υπάρχει καμία εγκεφαλική βλάβη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 σήμερα ή αύριο αναμένεται οι γιατροί που παρακολουθούν στο νοσοκομείο τον δημοφιλή τραγουδιστή να προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν. Όπως επιβεβαίωσε και η σύζυγός του μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του σταθμού γίνεται μια προσπάθεια με αργούς ρυθμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.