ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δ.Κόκοτας: Θα προσπαθήσουν να τον αποσωληνώσουν – Κρίσιμη η κατάστασή του

Δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο

Δ.Κόκοτας: Θα προσπαθήσουν να τον αποσωληνώσουν – Κρίσιμη η κατάστασή του

Ο γνωστός τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας, παραμένει στην εντατική μετά την καρδιακή ανακοπή και το έμφραγμα που υπέστη στις 28 Μαρτίου. 

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του, η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη.

Υπάρχει, ωστόσο, συγκρατημένη αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά για τον Δημήτρη Κόκοτα, με τα στοιχεία να είναι ενθαρρυντικό για την ευτυχή έκβαση των πραγμάτων.

Δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο

Σύμφωνα με τα νεότερα νέα της υγείας του, όπως ακούστηκαν στην εκπομπή Επί τόπου, η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα κρίνεται σταθερή, παρ’ όλο που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον κίνδυνο.

Όμως, οι θεράποντες ιατροί του σκοπεύουν να επιχειρήσουν νέα αποσωλήνωσή του μέσα στο Σαββατοκύριακο, μετά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες που έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Κόκοτας στις 28 Μαρτίου και ενώ βρισκόταν στα πλατό των προβών για το J2US ένιωσε έντονη αδιαθεσία και ευτυχώς οι συνεργάτες του αντέδρασαν εγκαίρως προκειμένου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έφτασε με το ασθενοφόρο στο Γεώργιος Γεννηματάς όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται, με τη σύζυγό του, Κατερίνα να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και να αγωνιά για την έκβαση των πραγμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.