ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δ.Μοιραράκη: «Εγώ είμαι μια παχουλή κι ώριμη γυναίκα – Δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά»

«Πιστεύω ακόμα στον Άγιο Βασίλη. Θα του ζητούσα να μου φέρει το πραγματικό χαμόγελο στη ζωή μου»

Δ.Μοιραράκη: «Εγώ είμαι μια παχουλή κι ώριμη γυναίκα – Δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά»

Η Δέσποινα Μοιραράκη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για τη μάχη της με τα κιλά.

 «Δεν πρέπει να λένε σχόλια για τα άτομα με παραπάνω κιλά. Όλοι έχουμε ψυχή. Εγώ είμαι μια παχουλή κι ώριμη γυναίκα, όλοι έχουμε ψυχή κι οι αδύνατοι κι αυτοί με τα παραπάνω κιλά», δήλωσε.

Πρόσθεσε επίσης: «Όλο το παλεύω με τα κιλά μου, δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά. Έφαγα πολλά γλυκά κι είπα “Δέσποινα τι έγκλημα κάνεις; Θα σε βλέπουν στην τηλεόραση και θα λένε ότι είσαι μια παχουλή κυρία”. Η προσωπικότητα του ανθρώπου δεν μετριέται με τα κιλά. Την εκπέμπεις».

Η παρουσιάστρια κι επιχειρηματίας αναφέρθηκε και στο «Cash or Trash» λέγοντας ότι  «Ήμουν σίγουρη για την εκπομπή, θα μας βλέπετε για πολλά χρόνια ακόμα. Δεν ασχολούμαι με τα νούμερα τηλεθέασης. Από τον σφυγμό του κόσμου αντιλαμβάνομαι ότι η εκπομπή πάει πάρα πολύ καλά», είπε αρχικά.

Τέλος, δήλωσε: «Πιστεύω ακόμα στον Άγιο Βασίλη. Θα του ζητούσα να μου φέρει το πραγματικό χαμόγελο στη ζωή μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.