ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δ.Μπάρκα: Το μήνυμα για τη μητέρα της Β.Σταυροπούλου – «Σε ευχαριστώ που με έμαθες να μην πατάω επί πτωμάτων»

«Μαμά μου,σ’ ευχαριστώ που είσαι εσύ»

Δ.Μπάρκα: Το μήνυμα για τη μητέρα της Β.Σταυροπούλου – «Σε ευχαριστώ που με έμαθες να μην πατάω επί πτωμάτων»

Η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε μια ανάρτηση στα προσωπικά της social media μέσω της οποίας εξέφρασε την βαθιά ευγνωμοσύνη της στη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου. 

Η συγκεκριμένη δημοσίευση έρχεται σαν απόρροια της τοποθέτησης από την Κατερίνα Καινούργιου για εκείνη.

Η παρουσιάστρια του ALPHA μιλώντας την Πέμπτη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στοn πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη και τη Δανάη Μπάρκα.

«Πολύ συνειδητά δεν μίλησα γιατί ήθελα να σεβαστώ τον εαυτό μου και τους τηλεθεατές στην εκπομπή. Συνδέθηκα πάρα πολύ μαζί του και ακόμα τον αγαπάω. Με ενόχλησε πάρα πολύ αυτό που έγινε. Κολλητές δεν ήμασταν όντως. Τον Φίλιππο τον γνώρισε από μένα. Τον γνώρισε σε μία περίοδο που έκλαιγα για τον Φίλιππο. Το θεωρώ και ανήθικο. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι ότι δεν μου έστειλε ένα μήνυμα μετά, ότι ήταν λάθος μου».

«Με τον Φίλιππο μίλησα. Με τη Δανάη ποτέ. Ποτέ μα ποτέ άντρα ή φίλο φίλης σου δεν τον αγγίζεις, έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, μπορεί έτσι να έχει μεγαλώσει. Δεν αλλάζει για μένα, ακόμα και αν με πάρει τηλέφωνο. Για μένα αυτοί οι άνθρωποι είναι delete», είπε κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου

Διαβάστε την ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τη Βίκυ Σταυροπούλου:

«[στην έκθεση της Yoko Ono στο Λονδίνο σε ένα δωμάτιο γράφεις κάτι για την μαμά σου]. Πόσο ωραίο θα ήταν να λέμε στην μαμά μας πιο συχνά αυτά που αισθανόμαστε; Πόσο ωραίο θα ήταν να μπορούσαμε έστω και για 1 μέρα να μπούμε στο μυαλό τους και να αφαιρέσουμε οποιαδήποτε σκέψη αρνητική ή αμφιβολίας ή ανασφάλειας που μπορεί να κατακλύζει το μυαλό τους; Πόσο ωραίο θα ήταν να μπορούσαμε έτσι απλά να τις ανταμείψουμε για όσα κάνουν για εμάς;»

«Μαμά, τι ωραία λέξη. Μαμά μου, ποσό χαίρομαι που είσαι εσύ μαμά μου. Που χρησιμοποιώ αυτή την λέξη για να αποκαλώ έτσι εσένα. Εσένα που είσαι ένα φως για όλους και που η αγκαλιά σου είναι γιατρικό για γνωστούς κι αγνώστους. Εσένα, μαμά μου, που με έμαθες να παλεύω, να δίνω με όλη μου την ψυχή, να γεύομαι κάθε μέρα της ζωής μου ,να είμαι ειλικρινής, να αγαπάω τους ανθρώπους μου, να φροντίζω ,να γελάω δυνατά, να μην σταματάω σε κάθε σκυλί που γαβγίζει να πετάξω πέτρες γιατί θα χάσω το μονοπάτι για τον στόχο μου, να κλαίω στα δύσκολα για να ξεσπάω, να αγκαλιάζω σφιχτά εκείνους που με αγαπούν, να βλέπω τα λάθη μου, να θυμάμαι με τι τρόπο μεγάλωσα, να κάνω τρέλες και να γελάω δυνατά, να μην ξεχνάω την βάση μου, να σέβομαι, να μην πατάω επί πτωμάτων για να καταφέρω αυτά που ονειρεύομαι, να μην λέω ψέματα για να δημιουργώ διαφορετικές εικόνες. Εσύ, που μια ζωή έβαζες σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου για να μου παρέχεις ό,τι ονειρευόσουν. Μαμά μου,σ’ ευχαριστώ που είσαι εσύ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είχα καιρό να στο πω δημόσια, αλλά βρήκα σήμερα μια ωραία αφορμή σ’ αυτή την έκθεση. Μακάρι να μπορούσα να γεμίσω τον τοίχο με «σ’ αγαπώ» για σένα. Εύχομαι να σου μοιάσω αν γίνω ποτέ κι εγώ μαμά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.