ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δ. Μπάσης: «Η τραπ δεν είναι μουσική – Είναι σα να μπερδεύουμε προφιτερόλ με σαρδέλα»

Στην τραπ μουσική αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός καλλιτέχνης

Δ. Μπάσης: «Η τραπ δεν είναι μουσική – Είναι σα να μπερδεύουμε προφιτερόλ με σαρδέλα»

Για την τραπ μουσική μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Μπάσης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά την εμφάνισή του στη συναυλία που έγινε στο Καλλιμάρμαρο για το Γιώργο Ζαμπέτα.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής σημείωσε πως κατά τη γνώμη του, η τραπ δεν είναι μουσική, αλλά μόνο ένας στίχος.

«Για μένα δεν είναι μουσική η τραπ. Αυτό που ακούω βασικά είναι ο στίχος. Είναι πέρα από τη δική μου αισθητική, είναι σαν να μπερδεύουμε προφιτερόλ με σαρδέλα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το ενδεχόμενο να μπει στην κριτική επιτροπή ενός talent show, ο Δημήτρης Μπάσης δήλωσε πως είναι αρνητικός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δε θέλω να πάω κριτής σε ένα talent show κι απλά να τσακώνομαι, επειδή αυτό αρέσει στον κόσμο», είπε, και τόνισε πως σε κάθε περίπτωση, αν όντως βρισκόταν σε αυτή τη θέση, θα ήταν δίκαιος με τους διαγωνιζόμενους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.