ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Ουγγαρέζος: «Έχασα και τους δύο μου γονείς μέσα σε έξι μήνες – Δεν ήξερα από πού να πιαστώ, έπεσα στο αλκοόλ»

«Έφτασε η μητέρα μου στο σημείο να μην μπορεί να επικοινωνήσει»

Δ.Ουγγαρέζος: «Έχασα και τους δύο μου γονείς μέσα σε έξι μήνες – Δεν ήξερα από πού να πιαστώ, έπεσα στο αλκοόλ»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αποκάλυψε ότι έχασε τους γονείς τους μέσα σε διάστημα έξι μηνών.

«Έχασα και τους δύο μου γονείς μέσα σε έξι μήνες. Έχουν περάσει πέντε χρόνια. Μέσα από τη δουλειά, βρήκα ένα αχνό φως, δεν ήξερα από πού να πιαστώ. Έπεσα στο αλκοόλ. Η δουλειά με έσωσε», εξήγησε.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συμπλήρωσε επίσης: «Τα είπα αυτά που έπρεπε να πω. Στον πατέρα μου δεν πρόλαβα. Ο καρκίνος λιώνει τον άνθρωπό σου. Έφτασε η μητέρα μου στο σημείο να μην μπορεί να επικοινωνήσει. Μόνο μια κραυγή έβγαλε όταν με είδε κι έσκυψα στο αυτί της να της τα πω και πάλι δειλία ήταν. Έπρεπε να τα πω πολύ νωρίτερα».

Ο δημοσιογράφος μίλησε και για την ανανεωμένη του εμφάνιση.

«Είμαι καλά, νιώθω πολύ καλά, γιατί από πέρσι μπήκα σε μια διαδικασία να φέρω το σώμα μου εκεί που θέλω, να χάσω κιλά. Αγαπώ τη δουλειά μου σε βαθμό θλιβερό που έχει υποκαταστήσει πολλούς τομείς της ζωής μου. Κάποια στιγμή, είπα να το αφήσω όλο αυτό και να κοιτάξω κι άλλες πτυχές», εξήγησε.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Έκανα λιποαναρρόφηση, έχασα 17 κιλά. Πλέον, αντί να ξυπνάω 5:30, ξυπνάω 5 παρά και πάω για τρέξιμο. Αγόρασα και κάποια ρούχα για να δεσμεύσω τον εαυτό μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, αναφέρθηκε στην τηλεόραση. «Η τηλεόραση σήμερα είναι άθλια. Περνά τη χειρότερή της φάση. Μιλάω για τη mainstream, εμπορική, ανταγωνιστική τηλεόραση που διεκδικεί την επιλογή του τηλεθεατή. Κι εδώ υπάρχει συζήτηση. Διαμορφώνεται η τηλεόραση με βάση αυτό που εγκρίνει ο τηλεθεατής ή διαμορφώνει τον τηλεθεατή; Θέλω να φύγω από το “ξέφωτο” της τηλεόρασης, για να παρουσιάσω κάτι που κάνει καλό στους άλλους», είπε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.