ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δ.Παπαδήμα: «Έχω χωρίσει τους ανθρώπους σε ερπετοειδή, κανιβαλοειδή και γλιτσοειδή»

«Φοβόμουν να κυκλοφορήσω στον δρόμο και κουβαλούσα έναν σουγιά στην τσέπη μου»

Δ.Παπαδήμα: «Έχω χωρίσει τους ανθρώπους σε ερπετοειδή, κανιβαλοειδή και γλιτσοειδή»

Η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη με αφορμή την παράσταση «Το πορτρέτο» της Πηνελόπης Δέλτα στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Η Πηνελόπη Δέλτα έπασχε από μητρική ανεπάρκεια γιατί δεν άγγιξε ποτέ τη μητέρα, δεν είχε ποτέ επαφή με τη μητέρα. Ταυτίστηκα κι εγώ πάρα πολύ. Δεν είχα καμία σχέση με τους γονείς μου. Ακόμα και να έχουμε τους τέλειους γονείς, όπως η κόρη μου έχει τους τέλειους γονείς, έχει θέματα» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Η Δήμητρα Παπαδήμα παραδέχθηκε πως ήθελε να διαφοροποιηθεί σε όλα από την δική της μητέρα. «Ήθελα να αγκαλιάσω το παιδί μου, να με νιώθει στήριγμα. Αφοσιώθηκα εντελώς στο παιδί μου και ίσως γι’ αυτό έκανα ένα. Αισθανόμουν ανίκανη να γίνω μητέρα με όλα αυτά που είχα περάσει. Όσα δεν πήρα της τα έδωσα, σε σημείο που την πνίγω», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Σε ερώτηση τι την νευριάζει πολύ, η ηθοποιός ήταν κάθετη. «Η βλακεία. Και έχω χωρίσει τους ανθρώπους σε ερπετοειδή, γλιτσοειδή και κανιβαλοειδή. Όταν πχ απευθύνομαι στο Εθνικό και στο Κρατικό Θέατρο για να ανεβάσω την Πηνελόπη Δέλτα και το απορρίπτουν» είπε και πρόσθεσε: «Οι δήθεν σοβαρές εκπομπές δεν με καλούν, ειδικά στα ζωντανά. Γιατί είναι τα γλειφτρόνια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήξερα ότι ήμουν όμορφη. Περπατούσα 17 χρονών στον δρόμο και τράκαραν τα αυτοκίνητα, έπεφταν από τις μοτοσικλέτες. Φοβόμουν να κυκλοφορήσω στον δρόμο και κουβαλούσα έναν σουγιά στην τσέπη μου. Αυτοάμυνα», εξομολογήθηκε η Δήμητρα Παπαδήμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.