ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δ.Βανδή: Η μαντινάδα του Μ.Κονταρού για τον Β.Μπισμπίκη – «Ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω»

«Ο ένας κουμπάρος θα είναι ο Κονταρός σίγουρα», απάντησε με χιούμορ η Δέσποινα Βανδή

Δ.Βανδή: Η μαντινάδα του Μ.Κονταρού για τον Β.Μπισμπίκη –  «Ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω»

Το βράδυ του Σαββάτου 6 Απριλίου ο Μανώλης Κονταρός διασκέδασε το κοινό και τους τηλεθεατές του J2US.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στη σκηνή, όπου ερμήνευσε μια μαντινάδα αφιερωμένη στη Δέσποινα Βανδή, στη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και το ενδεχόμενο γάμου.

«Έλα Δέσποινα, ο κόσμος με ρωτά πώς πας με τον Βασίλη, έλα και λέω αυτός ο έρωτας στην τρέλα θα σε στείλει. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω…», τραγούδησε αρχικά.

Και συνέχισε: «Έλα Δέσποινα πάρε απόφαση απάντηση να δώσω…».

Ο Νίκος Κοκλώνης δεν έχασε την ευκαιρία, έπειτα, να ρωτήσει τη γνωστή τραγουδίστρια αν είναι τελικά στα σχέδιά της ο γάμος με τον ηθοποιό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο ένας κουμπάρος θα είναι ο Κονταρός σίγουρα», απάντησε με χιούμορ η Δέσποινα Βανδή, με τον παρουσιαστή να σχολιάζει: «Έχουμε αναμονή, στην ουρά περιμένουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.