ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δ.Βανδή: Ο χορός της με το μαστίγιο στην πίστα (βίντεο)

Το σέξι outfit με δερμάτινη φόρμα

Δ.Βανδή: Ο χορός της με το μαστίγιο στην πίστα (βίντεο)

Στον Βοτανικό μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη ξεκίνησε η Δέσποινα Βανδή τις εμφανίσεις της.

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της, την Τετάρτη (8/11) έκανε μια αποκαλυπτική εμφάνιση στην Κύπρο, όπου βραβεύτηκε στα μουσικά βραβεία Super Music Awards 2023, στην κατηγορία «Super Adult Γυναίκα».

Για το show που παρουσίασε εκεί, η δημοφιλής τραγουδίστρια εμπιστεύτηκε για άλλη μια φορά το look της στη Σίλια Κριθαριώτη.

Αυτή τη φορά, η Σίλια Κριθαριώτη σχεδίασε μια σέξι ολόσωμη δερμάτινη φόρμα με βαθύ ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη, η οποία ενωνόταν με μπότα, και ήταν διακοσμημένη με ασημένιες πέτρες.

Το look της περιλάμβανε και ένα μαστίγιο, το οποίο κρατούσε σε ένα από τραγούδια της.

@panikrecords Σ’αγαπάω και δεν πάω καλά…#despinavandi #sagapaokaidenpaokala #superfmmusicawards #superfmradio #cityofdreamsmediterranean #sma23 #panikrecords #greekmusic #greeksongs #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Όταν παρέλαβε το βραβείο της, η Δέσποινα Βανδή έκανε μια αφιέρωση-μήνυμα στους επικριτές της. «Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες που διεκδικούν την ευτυχία τους, σε όποια φάση της ζωής τους. Σε όλες τις γυναίκες που ζουν τη ζωή τους με βάση τα δικά τους θέλω και όχι με βάση τα θέλω των άλλων. Σας αγαπώ και είμαι δίπλα σας» είπε, και το κοινό χειροκρότησε ζεστά.

@panikrecords Ya Habibi…#yahabibi #kings #despinavandi #superfmmusicawards #superfmradio #cityofdreamsmediterranean #sma23 #panikrecords #greekmusic #greeksongs #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Πρόσφατα, η Σήλια Κριθαριώτη είχε αναρτήσει τα looks της Δέσποινας Βανδή μετά την πρεμιέρα της, και ανάμεσα στα θετικά σχόλια, υπήρξαν και αρνητικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα τόνιζε ότι οι δημιουργίες της αδικούνται σε μια γυναίκα άνω των 50. Τότε, η γνωστή σχεδιάστρια απάντησε αποστομωτικά: «Αν για εσάς η ηλικία είναι εμπόδιο, για μένα είναι ένας αριθμός που δεν με περιορίζει». Ένα άλλο τα αποκαλούσε καρναβαλίστικα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.