ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Daddy Yankee: Ο ράπερ αποσύρεται από την μουσική για να αφοσιωθεί στην πίστη του στον Χριστό (φώτο-βίντεο)

Ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τη reggaeton, σε μια ομιλία

Daddy Yankee: Ο ράπερ αποσύρεται από την μουσική για να αφοσιωθεί στην πίστη του στον Χριστό (φώτο-βίντεο)

Ο γνωστός ράπερ, Daddy Yankee, ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αποσυρθεί από την καριέρα του στην μουσική για να αφιερωθεί στον Ιησού Χριστό.

Ο 46χρονος διάσημος τραγουδιστής του «Despacito» πραγματοποίησε την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του, «La Meta» («Ο στόχος»), στις 3 Δεκεμβρίου στη χώρα του και ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τη reggaeton σε μια ομιλία.

«Λαέ μου, αυτή η μέρα για μένα είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωής μου.

Και θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας γιατί το να ζεις μια ζωή με επιτυχία δεν είναι το ίδιο με το να ζεις μια ζωή με σκοπό», είπε ο Yankee στα ισπανικά στη σκηνή.

«Πρέπει να ομολογήσω ότι αυτές οι μέρες έχουν τελειώσει. Κάποιος μπόρεσε να γεμίσει αυτό το κενό», είπε με λυγμούς, λέγοντας ότι αισθανόταν ανικανοποίητος για αρκετό καιρό από την εκτεταμένη μουσική του καριέρα.

«Γι’ αυτό απόψε, αναγνωρίζω και δεν ντρέπομαι να πω σε όλο τον κόσμο ότι ο Ιησούς ζει μέσα μου και ότι θα ζήσω γι’ αυτόν», πρόσθεσε.

Ο τραγουδιστής του «Gasolina» συνέχισε: «Όλα τα εργαλεία που έχω στην κατοχή μου, όπως η μουσική, τα κοινωνικά δίκτυα, οι πλατφόρμες, ένα μικρόφωνο – όλα όσα μου έδωσε ο Ιησούς – είναι τώρα για τη βασιλεία του.

Σας ευχαριστώ πολύ, Πουέρτο Ρίκο, και ελπίζω να περπατήσετε μαζί μου σε αυτό το νέο ξεκίνημα».

Επιπλέον, εκμυστηρεύτηκε ότι θα χρησιμοποιεί το όνομα που γεννήθηκε – Ramón Ayala.

«Σε όλους τους ανθρώπους που με ακολούθησαν, ακολουθήστε τον Ιησού Χριστό, ο οποίος είναι η οδός, η αλήθεια και η ζωή», είπε.

«Ακριβώς όπως ο Ιησούς, με το έλεός του, μου επέτρεψε να ταξιδέψω στον κόσμο, με το έλεός σου, Πατέρα, ελπίζω να μου επιτρέψεις να ευαγγελίσω τον κόσμο από το Πουέρτο Ρίκο. Αμήν».

Στη συνέχεια, πάνω από την αρένα των οπαδών που ούρλιαζαν φάνηκε ένας σταυρός καθώς και η φράση «Cristo viene», η οποία μεταφράζεται στα ισπανικά ως «Ο Χριστός θα έρθει».

Μοιράστηκε ένα απόσπασμα της ομιλίας του από τη συναυλία στο Instagram και οι θαυμαστές επιδοκίμασαν την επιλογή του.

«Αμήν! Τώρα σε θαυμάζω και σε σέβομαι εκατομμύρια φορές», σχολίασε ένα άτομο και ένας άλλος ανέφερε: «Ο σπουδαιότερος όλων των εποχών στη μουσική τώρα για να υπηρετήσει τον σπουδαιότερο όλων των εποχών, τον Θεό μας».

Ο Yankee εισέβαλε στη μουσική σκηνή με τη μεγάλη επιτυχία του, το «Gasolina» το 2004 και πέτυχε περαιτέρω αναγνώριση με το τεράστιο hit «Despacito» μαζί με τον Luis Fonsi.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τραγούδι του καλοκαιριού του 2017 έχει σήμερα πάνω από 8 δισεκατομμύρια προβολές και ήταν το πρώτο ισπανόφωνο κομμάτι που έφτασε στο Νο. 1 του Billboard Hot 100 μετά το «Macarena» του 1996.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.