ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Χόμπι ο γιος του Μιτς από το «Baywatch» (φωτο)

Δεν υπήρχε περίπτωση να καταλάβουμε ότι είναι αυτός

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Χόμπι ο γιος του Μιτς από το «Baywatch» (φωτο)

Ο Τζέρεμι Τζάκσον υποδύθηκε τον Χόμπι Μπιουκάνον, δηλαδή τον γιο του Μιτς (Ντέιβιντ Χάσελχοφ), στο «Baywatch», από το 1991 έως το 1999.

Στα 42 του χρόνια, ο Τζάκσον έχει αλλάξει ριζικά την εμφάνισή του και δεν θυμίζει σε τίποτα τον μικρό Χόμπι που είδαμε στη δημοφιλή αμερικανική σειρά.

Μετά το «Baywatch» εργάστηκε ως μουσικός, ενώ συμμετείχε και στην ευρωπαϊκή περιοδεία του Χάσελχοφ το 1993. Παράλληλα, εμφανίστηκε στα ριάλιτι «Confessions of a Teen Idol» και «Celebrity Rehab with Dr Drew», περιγράφοντας τον εθισμό του στα στεροειδή και την μεθαμφεταμίνη.

Πριν 7 χρόνια, ο Τζάκσον αποφάσισε να συμμετάσχει στο «Celebrity Big Brother», όπου έφυγε 4 ημέρες αργότερα με τις… κλωτσιές από την παραγωγή, καθώς έσκισε το φόρεμα μιας συμπαίκτριάς του, παρά τη θέλησή της. Δύο χρόνια μετά έκανε μια βόλτα και από τη… φυλακή, επειδή μαχαίρωσε μια γυναίκα κατά τη διάρκεια μίας απόπειρας κλοπής αυτοκινήτου.

Ερχόμαστε στο σήμερα. Ο Τζέρεμι Τζάκσον εργάζεται ως personal trainer και δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες, τόσο από τη σημερινή του εμφάνιση, όσο και από τα ανέμελα χρόνια που πρωταγωνιστούσε στη θρυλική πλέον σειρά.

Δείτε φωτογραφίες του

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.