ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Δείτε την Κιμ Καρντάσιαν με φόρεμα Μέριλιν Μονρόε: Αναγκάστηκε να χάσει 7 κιλά

Τα στρας που στολίζουν το φόρεμα ξηλώθηκαν στο σημείο των γλουτών της

Δείτε την Κιμ Καρντάσιαν με φόρεμα Μέριλιν Μονρόε: Αναγκάστηκε να χάσει 7 κιλά

Η ενδυματολογική επιλογή της Κιμ Καρντάσιαν για το φετινό Met Gala είχε διχάσει το κοινό και όπως αποδεικνύεται, όχι άδικα.

Η διάσημη τηλεπερσόνα είχε εμφανιστεί στο δημοφιλές event, φορώντας το θρυλικό φόρεμα, με το οποίο είχε εμφανιστεί η Μέριλιν Μονρόε.

Πρόκειται για το λευκό εμβληματικό φόρεμα αξίας 5 εκατ. δολαρίων, το οποίο φόρεσε η αείμνηστη σταρ, τραγουδώντας το «Happy Birthday» στον πρόεδρο John F. Kennedy.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, που έγινε γνωστό, οι ειδικοί μόδας εξέφρασαν την απογοήτευση και τον θυμό τους, όχι για το πώς έδειχνε η Κιμ Καρντάσιαν μέσα στο φόρεμα αξίας 4,8 εκατ. δολαρίων, αλλά για το πόσο επικίνδυνο ήταν το γεγονός ότι το φόρεσε, καθώς θα μπορούσε να καταστραφεί… από τον ιδρώτα της και μόνο.

Όπως αποδεικνύεται τελικά, είχαν απόλυτο δίκιο. Ο επίσημος λογαριασμός του Instagram, ο οποίος και προωθεί τη συλλογή της Μέριλιν Μονρόε ανάρτησε κάποια στιγμιότυπα που δείχνουν το φόρεμα, αφού το φόρεσε η Κιμ Καρντάσιαν στο Met Gala.

Στις φωτογραφίες φαίνονται να λείπουν κάποιοι κρύσταλλοι, ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσης αναφέρεται πως κάποιοι ακόμα «κρέμονται» από μια λεπτή κλωστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.